Ο ονειρικός γάμος της ρεπόρτερ του CNN με τον γιο πολυεκατομμυριούχου | 0 bovary.gr
Ο ονειρικός γάμος της ρεπόρτερ του CNN με τον γιο πολυεκατομμυριούχου | 0 bovary.gr
ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Ο ονειρικός γάμος της ρεπόρτερ του CNN με τον γιο πολυεκατομμυριούχου


Η Rachel Crane είναι ρεπόρτερ του CNN.

Μπορεί η δουλειά της να είναι η καταγραφή και μετάδοση των γεγονότων που συμβαίνουν στον κόσμο, ωστόσο η ίδια πριν από λίγες ημέρες έγινε.. είδηση με αφορμή τον ονειρικό γάμο της.

Κάποιοι δεν περιμένουν απλά να ζήσουν το παραμύθι: το «γράφουν» οι ίδιοι.

Αυτό έκανε και η Rachel. Η δική της ιστορία αγάπης επισφραγίστηκε με έναν γάμο που δεν φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά της όνειρα. Ο σύζυγός της, Andrew Marks είναι τραπεζίτης επενδύσεων και γιος του πολυεκατομμυριούχου Howard Marks. Mετά από αρκετά χρόνια σχέσης, το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Γαλλική Ριβιέρα. Συγκεκριμένα, η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Villa et Jardins Ephrussi de Rothschild (μια υπερπολυτελής παραθαλάσσια έπαυλη που βρίσκεται στη Γαλλική Ριβιέρα).

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τον προσωπικό λογαριασμό της Rachel Crane στο Instagram αλλά και από τους λογαριασμούς των καλεσμένων καθρεπτίζουν την λάμψη της τελετής και της δεξίωσης που ακολούθησε.

To ζευγάρι σίγουρα διέθεσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να γίνουν όλα όπως είχε φανταστεί. Σ’ένα ολάνθιστο σκηνικό, έζησε το δικό του παραμύθι και το γιόρτασε με την οικογένεια και φίλους του από τον χώρο των επιχειρήσεων, του θεάματος και της μόδας.

Το νυφικό είχε την υπογραφή του οίκου Oscar de la Renta.

Δείτε στιγμές από το γάμο μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες: 

 

 

(πατήστε τα βελάκια για να δείτε τις φωτογραφίες)