AP Images
AP Images
ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ

Κόρτνεϊ Κοξ: Αυτή είναι η 13χρονη κόρη της -Περπάτησαν μαζί για καλό σκοπό


Mια πολύ ισορροπημένη σχέση συνδέει την Κόρτνεϊ Κόξ με την 13χρονη κόρη της, Coco Arquette.

Οι δυο τους έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λος Άντζελες, με το ίδιο outfit: φορώντας κολάν και T-Shirt.

Η 53χρονη ηθοποιός και η κόρη της περπάτησαν για καλό σκοπό: θέλοντας να δείξουν ευαισθητοποιημένες με τον αγώνα για την στήριξη ατόμων με Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS).

«Μου μαθαίνει πολλά. Είμαστε φίλες και αγαπάμε η μία την άλλη» έχει δηλώσει η ηθοποιός για τη σχέση της με την κόρη της.

Η Courteney διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της (οι δυο τους χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου το 2013), David Αrquette και ο ίδιος έχει δηλώσει για την ηθοποιό:

«Είμαστε φίλοι και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Είναι μια εκπληκτική μητέρα, αγαπάμε την κόρη μας και θέλουμε να έχουμε μια υγιή σχέση».

H Κόρτνεϊ Κοξ ήταν έγκυος όταν έκανε γυρίσματα για την τελευταία σεζόν της σειράς «Φιλαράκια».

© Getty Images / Ideal Image
© Getty Images / Ideal Image

Η Coco ήρθε στη ζωή τον Ιούνιο του 2004 και ελάχιστες φορές την έχουμε δει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τη μητέρα της.

Πάντα υπάρχει ένας σημαντικός λόγος. Το 2015, είχε συνοδεύσει την μητέρα της στην πρεμιέρα της ταινίας «Just Before I Go» τη σκηνοθεσία της οποίας υπέγραφε η Courteney Cox. Eντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι η 11χρονη τότε Coco φορούσε τα ίδια ψηλοτάκουνα με τη μητέρα της.

AP Images