Twitter/JesseMcLaren
Twitter/JesseMcLaren
Η ΠΟΖΑ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΕ ΤΟ TWITTER

Κανείς δε μπορεί να καταλάβει που ακριβώς κάθεται η Αριάνα Γκράντε σε αυτή τη φωτογράφιση


Ο δίσκος της 24χρονης τραγουδίστριας της ποπ επανήλθε στο προσκήνιο για έναν πολύ αστείο λόγο

Έχε δηλώσει φεμινίστρια, αγαπάει τα σκυλιά (έχει 9), τα τατουάζ (έχει 14) και τις αλογοουρές στα μαλλιά (είναι το σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της). Εκτός από τα ευρέως γνωστά της χαρακτηριστικά, η Αριάνα Γκράντε πρέπει να είναι πολύ καλή στη Φυσική και στο να ξεπερνά τους νόμους της. Απόδειξη; Το εξώφυλλο του δεύτερου δίσκου της My Everything που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2014 και αμέσως ανέβηκε στο Νο.1 του Billboard 200 των Η.Π.Α. Κάτι όμως δεν πηγαίνει καλά σε αυτόν

Ο λόγος που αυτή τη στιγμή, ένας σχεδόν τριετίας δίσκος αναπαράγεται στο Twitter είναι επειδή πολύ κόσμος διευρενά πως ακριβώς γίνεται να κάθεται πάνω σε ένα σκαμπό με τα πόδια μαζεμένα, σε αυτή τη γωνία, χωρίς να στηρίζεται από πουθενά αλλού. 

Χρησιμοποιεί κοιλιακούς; Χρησιμοποιήθηκε photoshop; Ίσως κάποιο στήριγμα; Γιατί από μόνη της να καταφέρνει να διατηρεί τέτοια ισορροπία μοιάζει ψιλοαδύνατο. 

Ο Jesse McLaren, ένας από τους πιο ενεργούς χρήστες του Twitter, αποφάσισε να το ερευνήσει λίγο παραπάνω και το δοκίμασε για να δει αν όντως γίνεται και, εκτός του ότι το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό, ξεκίνησε μια μαζική προσπάθεια η οποία κατέληξε να γίνει trend.

 

 

«Έκανα την έρευνα μου και δεν υπάρχει περίπτωση να κάθεται όντως πάνω σε ένα μόνο σκαμπό», γράφει στο tweet με το οποίο συνόδευσε την κάπως αποτυχημένη του προσπάθεια. 

 

 

«Δεν έχεις αλογοουρά. Αυτό τα χαλάει όλα», του απάντησε ένας άλλος χρήστης. 

 

 

Κι εδώ βλέπουμε την αφολιστική απάντηση του Jesse, ο οποίος, απ' ότι φαίνεται, έγινε πηγή έμπνευσης για πολλούς ακόμα τουιτεράδες (άντρες και γυναίκες) οι οποίοι προσπάθησαν να σταθούν στην πόζα της Γκράντε με μεγαλύτερη επιτυχία από τον ίδιο. 

Ας δούμε μερικές από τις φιλότιμες προσπάθειες που έγιναν. 

 

 

 

 

 

Κυκλοφόρησαν και θεωρίες όπως αυτή εδώ!  

 

 

Τελικά, για να μην μείνει στα σκοτάδια, ο Jesse, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να ρωτήσει τον μοναδικό άνθρωπο που θα μπορούσε να του δώσει μια έγκυρη απάντηση. Την ίδια την Αριάνα Γκράντε δηλαδή! 

 

 

«Στο Twitter έιμαστε οπότε γιατί να μη το προσπαθήσουμε», έγραψε. «Arianna Grande όντως ισορρόπησες πάνω σε ένα τέτοιο σκαμπό ή είναι photoshop;», τη ρώτησε. 

 

Η απάντηση της ήταν φανταστική!