Instagram/VictoriaBeckham
Instagram/VictoriaBeckham
19|10|2017 10:03
SHARE
ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ

Η φωτογραφία της Βικτόρια Μπέκαμ με τον μικρότερο γιο της που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων


Το τελευταίο ποστ της Βικτόρια Μπέκαμ στο Instagram εξόργισε πολύ κόσμο (αλλά, μάλλον άδικα!) 

Μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι γονείς τεσσάρων παιδιών: του 18χρονου Μπρούκλιν, του 15χρονου Ρομέο, του 12χρονου Κρουζ και της 6χρονης Χάρπερ. Μάλιστα, έχουν δηλώσει ανοιχτά πως κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε τα παιδιά τους να ζουν μια κανονική ζωή, όπως αυτή που έχουν τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους. Αυτό όμως δε φαίνεται από την τελευταία φωτογραφία της Βικτόρια στο Instagram. 

Η Βικτόρια Μπέκαμ θεωρεί πολύτιμες τις στιγμές με το σύζυγο και τα παιδιά της και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει σε κάθε ποστ ή story στο Instagram. Έτσι, πολύ συχνά, μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή, οικογενειακή τους ζωή. 

Και ενώ τις περισσότερες φορές επιδοκιμάζεται γι' αυτή τη γλυκιά της συνήθεια που δείχνει την ανθρώπινη της πλευρά, η χτεσινή της φωτογραφία που δείχνει το 12χρονο γιο της σε μια στιγμή χαλάρωσης δεν φάνηκε να αρέσει τόσο πολύ στο κοινό της. 

Σε αυτήν φαίνεται ο γιος της Κρουζ να κάθεται στην πισίνα του σπιτιού τους μαζί με ένα φίλο του, έχοντας στο χέρι τους ένα ποτήρι με αλκοόλ ο καθένας, το οποίο μοιάζει με σαμπάνια ή κρασί. Ε και έγινε το «έλα να δεις». 

 

 

Αυτή η εικόνα θεωρήθηκε ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη από αρκετούς από τους 17 εκατομμύρια followers της Βικτόρια οι οποίοι εξαπέλυσαν την οργή τους στα comments. Τα περισσότερα σχόλια αφορούσαν τόσο την κατανάλωση αλκοόλ από δύο άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει καν το επιτρεπρό όριο ηλικίας πάνω από το οποίο θα μπορούσαν να πίνουν, όσο και για την ανάδειξη αυτής της στιγμής από την ίδια τη Βικτόρια η οποία το μοιράστηκε σαν να είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. 

«Παιδιά και αλκοόλ...Πολύ ωραία. Δεν θεωρείς ότι είναι λίγο μικρά για να πίνουν», έγραψαν μερικοί. 

Φυσικά, η Βικτόρια έχοντας προβλέψει το σούσουρο (που και πάλι έγινε), είχε φροντίσει να γράψει στα hashtag της λεζάντας της φωτογραφίας ότι πρόκειται για ανθρακούχο χυμό μήλου, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία. Όλοι στάθηκαν επιπόλαια στο περιεχόμενο της φωτογραφίας. 

Για την ακρίβεια γράφει «Two little old men! #fizzyapplejuice #drinksatsunset #happyhour» ή με άλλα λόγια, «Δύο μικροί κύριοι! #ανθρακούχοςχυμόςμήλου #ποτόστοηλιοβασίλεμα #happyhour 

Οι υποστηρικτές της Βικτόρια ανέλαβαν δράση για να εξηγήσουν το... προφανές. Ότι, δηλαδή, πρόκειται για χυμό μήλου, τον οποίο αναφέρει και στα hashtags: «Χυμός μήλου είναι παιδιά. Διαβάστε τα hashtags! Έλεος. Λες κα θα μπορούσε να είναι ποτέ αλκοόλ», έγραψε κάποιος υπενθυμίζοντας με αυτό τον τρόπο και την εμμονή της Βικτόρια με την υγιεινή διατροφή.