«Οι Γαμπροί της Ευτυχίας»: Η μεταμόρφωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη είναι θεαματική | 0 bovary.gr
«Οι Γαμπροί της Ευτυχίας»: Η μεταμόρφωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη είναι θεαματική | 0 bovary.gr
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

«Οι Γαμπροί της Ευτυχίας»: Η μεταμόρφωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη είναι θεαματική


Πρεμιέρα για την παράσταση «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας» το βράδυ της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου.

Το έργο των πρώτων μεταπολεμικών συγγραφέων της ελληνικής κωμωδίας, Νίκου Τσιφόρου- Πολύβιου Βασιλειάδη, ανεβαίνει τη φετινή θεατρική σεζόν στη σκηνή του θεάτρου «Προσκήνιο» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου. Η πρωταγωνίστρια της πάραστασης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, με την ερμηνεία της απέδειξε για ακόμα μια φορά την υποκριτική της δεινότητα. Η μεταμόρφωσή της επί σκηνής είναι αποτέλεσμα εντατικής προετοιμασίας, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η ηθοποιός έγινε μια ηρωίδα μιας άλλης εποχής. Η παράσταση μας ταξίδεψε πίσω, στην ασπρόμαυρη Αθήνα: στο παρελθόν που δεν γνώριζε ποιο θα ήταν το μέλλον, γι’αυτό και ήταν τόσο αθώο.

Η ηρωίδα της παράστασης αρνείται να συμβιβαστεί με τα πρότυπα της εποχής και δεν την ενδιαφέρει να είναι ποθητή. Η αδιάκοπη αναζήτηση της αγάπης και της αποδοχής, θα έχει για εκείνη ένα ευτυχές τέλος. Ένα έργο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα «κέντημα» νοσταλγίας-αθωότητας και γέλιου.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Σταύρος Μαρκάλας, Κωνσταντίνα Νταντάμη και Θανάσης Ισιδώρου.

Το έργο ντύνει με τις μουσικές του, ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Δείτε την Δάφνη Λαμπρόγιαννη επί σκηνής... 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

 

H ηθοποιός μετά το τέλος της παράστασης... 

ΝDP Photo Agency