Instagram/cdvergara
Instagram/cdvergara
19|10|2017 16:45
SHARE
ΙΔΙΕΣ!

H νέα Σοφία Βεργκάρα είναι η ανιψιά της Σοφία Βεργκάρα


Ποια είναι η 25χρονη Κλόντια Βεργκάρα; 

Είτε είστε φαν, είτε δεν έχετε δει ποτέ καμία από τις ταινίες που έχει παίξει ή τη σειρά Μοdern Family στην οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία 3 χρόνια, οφείλετε να παραδεχτείτε ότι πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές λατίνες του Χόλιγουντ. 

Απ' ότι φαίνεται όμως, η Σοφία Βεργκάρα δεν είναι η μόνη «Βεργκάρα» που κουβαλάει τόσο καλά γονίδια. Πρόσφατα, ήρθε στο φως και άλλο ένα μέλος της οικογένειας στο οποίο έχει τραβήξει την προσοχή α. με την εκπληκτική της ομορφιά και β. με την ομοιότητα (που βγάζει μάτι) με την ίδια τη Σοφία Βεργκάρα. 

Ο λόγος για την Κλόντια Βεργκάρα η οποία είναι ανιψιά της και μια μικρή κλώνος της. 

 

 

Φαίνεται μάλιστα να μοιράζονται και την ίδια αισθητική και στιλ, αφού πρόσφατα η Κλόντια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy με ένα κόκκινο, κολλητό φόρεμα το οποίο συνόδευσε με κυματιστές μπούκλες, ένα λουκ που άνετα θα μπορούσε να είχε υποστηρίξει η διάσημη θεία της (και που πιθανώς έχει ήδη κάνει στο παρελθόν). 

 

 

«Παίρνω αυτό το emoji στα σοβαρά», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία εννοώντας το emoji με τη γυναίκα που φοράει ένα κόκκινο, φραμπαλά φόρεμα. 

Η ομοιότητας της 25χρονης καλλονής με τη θεία της έχει αποθεωθεί και στο εξώφυλλο του εβδομαδιαίου περιοδικού «¡Hola! Colombia».

 

 

(Εν τω μεταξύ -δεν ξέρω αν το παρατηρείτε κι εσείς αλλά- όταν φοράει κόκκινα ρούχα και κόκκινο κραγιόν η ομοιότητα της με τη θεία της εκτοξεύεται για κάποιο λόγο). 

 

Η Claudia έχει πάθος με τη μόδα και το φαγητό (όπως διαβάζουμε στο bio της στο Instagram) και μεταδίδει τις τάσεις από το Λος Άντζελες όπου ζει και κινείται.

 

 

 

 

 

 

 

Από τη ζωηρή της διάθεση και το πλατύ της χαμόγελο, καταλαβαίνουμε πως η 25χρονη μάλλον έχει μοιάσει και στο ταμπεραμέντο με 45χρονη ηθοποιό και θεία της. Μάλιστα, συχνά ανεβάζει φωτογραφίες μαζί της, αλλά και τον ξάδερφό της Manolo, γιο της Σοφία Βεργκάρα.