AP Images
AP Images
21|10|2017 13:47
SHARE
ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Η φωτογραφία της Ντέμι Λοβατο με το πριν και το μετά της διατροφικής διαταραχής έγινε viral


Oταν δεν ασχολείται με τη μουσική, η Demi Lovato επικεντρώνεται στον ακτιβισμό για την ψυχική υγεία, μένοντας αληθινή με τους φαν της για τη ζωή με διπολική διαταραχή και την θεραπεία της από τον εθισμό και τη διατροφική διαταραχή. 

Η 25χρονη σταρ ζήτησε βοήθεια για πρώτη φορά στα 18 και είναι τώρα 5 χρόνια καθαρή εξακολουθώντας να «δουλεύει» τα θέματα του σώματος και του φαγητού.

Στο νέο ντοκιμαντέρ της Lovato, «Simply Complicated», η ίδια παραδέχεται ότι βρέθηκε ξανά με διατροφική διαταραχή το περασμένο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό από τον Wilmer Valderrama. 

Aλλά αν η ανάκαμψη από μια διατροφική διαταραχή είναι ένας μακρύς και συχνά ανώμαλος δρόμος, η τραγουδίστρια έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία 7 χρόνια.

Μια φαν της δημοσίευσε πρόσφατα αυτές τις δραματικές φωτογραφίες που δείχνουν πώς είναι η Lovato μετά από επτά χρόνια μάχης με τη διατροφική διαταραχή.

«Περισσότερο σίγουρη» έγραψε η φαν της σταρ, η οποία φαίνεται πολύ πιο υγιής και πιο ευτυχισμένη στην πιο πρόσφατη φωτογραφία.

Η Lovato μοιράστηκε τις φωτογραφίες του φαν της σε ένα στόρι στο Instagram προσθέτοντας το μήνυμα «recovery possible».

Οι διατροφικές διαταραχές πλήττουν εκατομμύρια Αμερικανούς, αλλά και Ευρωπαίους, όμως τα κοινωνικά ταμπού και η σιωπή σχετικά με το θέμα συχνά δυσκολεύουν την αναζήτηση βοήθειας.

Η Demi Lovato, θα συνεχίσει να προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αλλάξει αυτό.

Δείτε το ντοκιμαντέρ