H δερματολόγος που σαρώνει στο internet για τον πιο παράδοξο (και πολύ αμήχανο) λόγο  | 0 bovary.gr
H δερματολόγος που σαρώνει στο internet για τον πιο παράδοξο (και πολύ αμήχανο) λόγο | 0 bovary.gr
22|10|2017 17:11
SHARE
ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ

H δερματολόγος που σαρώνει στο internet για τον πιο παράδοξο (και πολύ αμήχανο) λόγο


H Sandra Lee είναι διακεκριμένη δερματολόγος που ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια. Αυτό από μόνο του προφανώς και δεν θα μπορούσε να αποτελεί είδηση καθώς υπάρχουν εκατομμύρια δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο εξίσου καλοί στη δουλειά τους. 

Αυτό το οποίο κατάφερε η Sandra όμως αποτελεί φαινόμενο, και η επιτυχία του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Η Sandra ούσα «ερωτευμένη» με τη δουλειά της ήθελε να δείξει στον κόσμο τι ακριβώς κάνει ένας/μία δερματολόγος και πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η πραγματικότητα από αυτό που μπορεί να φαντάζεται ο οποιοσδήποτε.
Ετσι αποφάσισε να ανοίξει ένα κανάλι στο youtube στο οποίο θα ανεβάζει την κάθε συνεδρία ή επέμβαση που πραγματοποιούσε με τους ασθενείς της κάνοντας ταυτόχρονα μια πλήρη περιγραφή του τι συμβαίνει. 

Οι προσδοκίες της προφανώς και δεν θα ήταν πολλές, ποιος άλλωστε θα ήθελε να δει μια δερματολόγο να ανοίγει κύστες, να σπάει σπυράκια ή να αφαιρεί λιπώματα;

Για τους περισσότερους στην καλύτερη περίπτωση θα ήταν σιχαμερό. Ώσπου έγινε αυτό που δεν θα περίμενε κανείς! 

Η Dr. Sandra Lee ή αλλιώς Dr. PimplePopper (Δόκτωρ ΣπυροΣπάστης) όπως σατυρικά αυτοχαρακτηρίζεται, απέκτησε ένα φανατικό κοινό με τα βίντεο της να κάνουν μανιωδώς το γύρο του διαδικτύου. Αγγίζει τους 3.5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους συνδρομητές στο κανάλι της στο youtube με βίντεο της να έχει ξεπεράσει ακόμα και τις 35 εκατομμύρια προβολές.

 

 

To κοινό της συνεχίζει να γιγαντώνεται και η δημιουργία σελίδων σε facebook και instagram είναι φυσικό επακόλουθο με την επιτυχία να είναι δεδομένη. Οι PopAholics, οι εθισμένοι δηλάδη σε βίντεο της Sandra στα οποία «σπάει» γιγαντιαία μαύρα στίγματα, κύστες, σπυράκια και λιπώματα, αποτελούν πλέον παγκόσμια κοινότητα! 

 

 

Μαζί με τη Sandra μαθαίνουν πλέον να ξεχωρίζουν τις κύστες από τα μαύρα στίγματα ή και τον συνδυασμό αυτών των δύο. Μαθαίνουν να ξεχωρίζουν την υπερτροφική ουλή από το χηλοειδές και άλλα τόσα με την ίδια τη Sandra να θέτει πολλές φορές ως quiz τις περιπτώσεις των ασθενών της πριν αποκαλύψει περί τίνος πρόκειται στη κάθε περίπτωση. Όλα αυτά μέσα από καυστικό χιούμορ της ίδιας με τους ασθενείς της αλλά και το κοινό της, με το οποίο δεν διστάζει να ανοίγει διαλόγους ή να απαντά σε κάθε είδους σχόλια θετικά ή αρνητικά. Βέβαια, προφανώς και τα βίντεο της δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση υποκατάστατο της ιατρικής γνωμάτευσης και η επίσκεψη στον γιατρό κρίνεται πάντα απαραίτητη.

 

 

Πολλοί προσπάθησαν να τη μιμηθούν χωρίς να τα καταφέρουν καθώς η Sandra είναι πλέον ασταμάτητη. Την πανέμορφη (κατά τη γνώμη μου πάντα) Dr. Sandra Lee aka DrPimplePopper μπορείς είτε να τη «λατρεύεις» είτε να «λατρεύεις να τη μισείς»! Όπως και να έχει είναι ήδη μία star που εμφανίζεται πλεόν και στην τηλεόραση και το κατάφερε με τον πιο αντισυμβατικό, ασυνήθιστο και «Δοκτωρικό» τρόπο! 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο της και να επικοινωνήσετε με τη Dr. Sandra Lee στους λογαρισμούς της σε:

YouTube: Dr. Sandra Lee (aka Dr. Pimple Popper)
Facebook: Dr Sandra Lee aka drpimplepopper
Instagram: drpimplepopper και drsandralee
Twitter: SandraLeeMD

Καλή σας απόλαυση!