© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image
TO SIGNATURE LOOK ΤΗΣ CHER

Ιρίνα Σάικ: Υιοθέτησε το hair trend που καθιέρωσε η Cher -Με άρωμα από 70's


Κάποιες γυναίκες δεν ακολούθησαν ποτέ τις επιταγές της μόδας.

Δημιούργησαν οι ίδιες τάσεις και χάραξαν νέους δρόμους στις μεγάλες λεωφόρους του στιλ. Δρόμους που εδώ και πολλές δεκαετίες ακολουθούμε. Μια τραγουδίστρια που άμα τη εμφανίσει της στη βιομηχανία του θεάματος θεωρήθηκε style icon, η Cher, επί δεκαετίες εμπνέει σχεδιαστές και hair stylists.

To signature look της Cher στα 70s και τα 80s, γίνεται hair trend τη φετινή σεζόν και σταρ του εξωτερικού το έχουν υιοθετήσει.

Cher hair: τα ολόισια, πολύ μακριά μαλλιά είναι τάση. Οι hair stylists τα αγαπούν: απλά γιατί έχουν την φρεσκάδα της νεότητας, είναι μοιραία και glamorous. Kim Kardashian (πόζαρε αποθεώνοντας το «Cher hair» στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar Αrabia), Rihanna, Jourdan Dunn είναι μερικά από τα ονόματα που υιοθέτησαν το trend. Η λίστα, όμως, συνεχώς μεγαλώνει.

Στα εγκαίνια της Intimissimi Flagship Boutique στη Νέα Υόρκη, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Irina Shayk με Cher hair.

Mε pajama-atheisure outfit και σαγηνευτικό μακιγιάζ έκανε εμφάνιση με το hair trend από τα 70s δείχνοντας ότι άφησε το παρελθόν να την εμπνεύσει.

To signature look της Cher, ίσως γίνει κι αυτό διαχρονικό, σαν την γοητεία της.


Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Harper’s Bazaar Arabia, η Κim Kardashian στη λεζάντα της φωτογραφίας που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε κάνει ιδιαίτερη μνεία στην Cher, αναφέροντάς την ως προσωπικό της «style icon». H Cher μάλιστα είχε ερωτηθεί για το αποτέλεσμα της φωτογράφισης και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της: «Ηταν απλά υπέροχο!».

 

Δείτε το βίντεο με παραδείγματα «Cher Hair»