AP Images
AP Images
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Κρις Τζένερ μόλις έγινε ξανθιά σαν την κόρη της και το Twitter «πήρε φωτιά»


«Ο,τι μπορεί να κάνει η Κιμ, εγώ μπορώ να το κάνω καλύτερα».

Στην Kρις Τζένερ δεν αρέσει να συμβιβάζεται με το «μέτριο». Αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της και δεν αρκέστηκε σε ένα νέο κούρεμα ή μερικές ανταύγειες.

Τα μαύρα μαλλιά της είναι παρελθόν. Η Κρις Τζένερ έγινε ξανθιά σαν την κόρη της και το απολαμβάνει.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε η φωτογραφία που δημοσίευσε η Κιμ Καρντάσιαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δεν είναι μόνο τα ξανθά πλατινέ μαλλιά της Kρις που έκαναν το Twitter να «πάρει φωτιά».

Είναι το όλο concept της φωτογραφίας της που έκανε τους διαδικτυακούς φίλους της να την αποθεώσουν. Με μια κατακόκκινη τσάντα Birkin, γυαλιά, φλοράλ από πάνω μέχρι κάτω, κατάλευκη γούνα και ένα Martini στο χέρι η Κρις Τζένερ έγινε «είδωλο», με τα σχόλια για την εμφάνισή της να πέφτουν βροχή. Στα 61 της χρόνια, δεν της καίγεται καρφί και τα έχει καλά με τον εαυτό της.

Πίσω από τις κόρες της, κρύβεται εκείνη κι όσο κι αν εκείνες κάνουν προσπάθειες εντυπωσιασμού, αρκεί μια φωτογραφία της Κρις για να συζητηθεί. 

 

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η Κρις απλά αντέγραψε την κόρη της αλλά η ίδια έχει αποδείξει ότι δεν έχει ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο.

Απλά γιατί η ίδια είναι η μάνατζερ των παιδιών της και του εαυτού της...