Instagram/blakelively
Instagram/blakelively
ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Η Μπλέικ Λάιβλι ευχήθηκε με τον πιο αστείο τρόπο στο σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς


Τι κάνεις όταν ο σύζυγός σου σε τρολάρει στα γενέθλια σου; Τον τρολάρεις κι εσύ στα δικά του. 

Θεωρούνται ένα από τα πιο αξιολάτρευτα ζευγάρια της σόοουμπιζ και δεν είναι λίγες οι φορές που δηλώνουν ανοιχτά την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Επιπλέον είναι γνωστό και το χιούμορ με το οποίο αντιμετωπίζουν τη σχέση τους. Και αυτό φαίνεται από τον απενεχοποιημένο τρόπο με τον οποίο «τρολάρουν» ο ένας τον άλλον και μάλιστα δημοσίως.

Τον Αύγουστο που μας πέρασε, στα 30α γενέθλια της Μπλέικ Λάιβλι, ο Ράιαν Ρέινολντς της ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία όμως είχε κόψει την Μπλέικ.

 

 

 

«Χρόνια πολλά στην καταπληκτική σύζυγό μου», έγραφε. 

Είχε έρθει η ώρα να του το ανταποδώσει και μάλιστα με το ίδιο σχεδόν νόμισμα.

Έτσι, χτες που ήταν η ημέρα γενεθλίων του Ρέινολντς, η 30χρονη ηθοποιός πόσταρε τις δημόσιες ευχές της για το σύζυγό της με ένα πολύ «γλυκό» ποστ. 

Ανέβασε μια φωτογραφία του Ράιαν Γκόσλινγκ ο οποίος στέκεται δίπλα στον Ρέινολντς δείχνοντας τον. Μόνο που την ανέβασε έχοντας κόψει τον αγαπημένο της αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι αυτός που δείχνει ο άλλος Ράιαν (ο Γκόσλινγκ). 

«Happy birthday, baby», έγραψε, έτσι σκέτα και νέτα, στη λεζάντα, τρολάροντας τον σύζυγό της.

 

 

Εν τω μεταξύ βέβαια, όμως, ο Ράιαν είχε προλάβει να ξανατρολάρει την κατάσταση. Πως; Γράφοντας στο Twitter ένα αστείο σχετικά με την έκπληξη γενεθλίων που του είχαν ετοιμάσει τα παιδιά του. 

 

 

«Τα παιδιά μου προσπάθησαν να μου κάνουν έκπληξη για τα γενέθλιά μου σήμερα το πρωί. Εννοείται πως τα άκουσα να έρχονται και το έσκασα για να ξεκινήσω μια καινούργια ζωή κάπου αλλού».

#RelationshipGoals. Ξεκάθαρα.