NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ «ΣΤΕΛΛΑΣ ΒΙΟΛΑΝΤΗ»

H εκπληκτική ομοιότητα της Ευγενίας Δημητροπούλου με την αδελφή της, Aμαλία


Πρεμιέρα για την παράσταση «Στέλλα Βιολάντη» το βράδυ της Τρίτης.

Το εμβληματικό έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου, «Στέλλα Βιολάντη» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά- σε νέα θεατρική στέγη- στο θέατρο «Δημήτρης Χορν», με την σκηνοθετική υπογραφη του Γιώργου Λύρα, από τη θεατρική ομάδα «Μπουλούκι».

Πολύπλοκη και αθώα, «γήινη» και εξιδανικεύμενη, ακραία και τρυφερή, αφοπλιστική και εμμονική, η ηρωίδα του έργου δεν ανήκει σε καμία εποχή. Είναι μια ηρωίδα-σύμβολο και ο Γιώργος Λύρας την προσεγγίζει με μια σύγχρονη ματιά, χωρίς ηθογραφικούς περιορισμούς.

Την Στέλλα, την κόρη του Ζακυνθινού μεγαλέμπορου, Παναγή Βιολάντη, που παραδίνεται στην ερωτική πολιορκία ενός «ξεπεσμένου ευγενούς» του Χρηστάκη Ζαμάνου, υποδύεται μια από τις πιο αξιόλογες ηθοποιούς της γενιάς της, η Ευγενία Δημητροπούλου.

Στην πρεμιέρα της παράστασης, όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, ήταν εκεί. Ανάμεσα σε αυτά, η αδελφή της, Αμαλία. Μαζί, πόζαραν μετά το τέλος της παράστασης και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική (ακόμα κι αν υπάρχει πλήρης αντίθεση στο χρώμα των μαλλιών τους). 

Πριν από δύο χρόνια, η Ευγενία Δημητροπούλου μας είχε «συστήσει» την αδελφή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ορκωμοσία της (σσ. Η ηθοποιός πήρε το πτυχίο της στη Νομική).

Η σχέση της ηθοποιού με την αδελφή της, απόλυτα ισορροπημένη. Η μία χαίρεται με την χαρά της άλλης. Το χαμόγελό τους στην κοινή τους φωτογραφία μετά το τέλος της παράστασης, αδιάψευστος μάρτυρας της υπέροχης σχέσης τους. 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency