Instagram/officialslystallone
Instagram/officialslystallone
26|10|2017 16:20
SHARE
SISTINE STALLONE

Παροξυσμός στο Instagram με την ομορφιά της μεσαίας κόρης του Σιλβέστερ Σταλόνε


Είναι η κόρη του Σταλόνε η νέα μούσα του Instagram; 

Πρόσφατα, ο Σιλβέστερ Σταλόνε παρευρέθηκε στο event του περιοδικού Town & Country's με σύσσωμη την οικογένεια. Δηλαδή τη δεύτερη γυναίκα του, το πρώην μοντέλο Jenifer Flavin και τις τρεις κόρες που έχει αποκτήσει μαζί της: Sophia, Sistine και Scarlet, οι οποίες είναι 21, 19 και 15 χρονών αντίστοιχα. Το κοινό τους χαρακτηριστικό; Είναι όλες κούκλες. 

 

 

«Σε μια εκδήλωση, χτες το βράδυ, μαζί με τις υπέροχες κόρες μου», έγραψε ο 71χρονος ηθοποιός, στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram και τον δείχνει περιστοιχισμένο από τις κόρες του. «Πάντα μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί τους». 

Ο ηθοποιός έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει συνολικά πέντε παιδιά: δυο γιους από τον πρώτο του γάμο και τρεις κόρες από τον τρίτο του.

Μάλιστα, φέτος, οι τρεις κόρες του μοιράστηκαν τον τίτλο Miss Golden Globes. Πρόκειται για μια παράδοση των βραβείων η οποία χρονολογείται από το 1960. Συνήθως, ο τίτλος δίνεται από την Ένωση Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ στο παιδί κάποιου διάσημου.

Όλες οι κόρες του Σταλόνε ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους. Η Sophia έχει ήδη γίνει viral στο Instagram (λογικό). 

 

 

 

 

 Η Scarlet το ίδιο, αν και είναι μόλις 15!

Αυτή όμως που τώρα τελευταία απασχολεί όλο και περισσότερο με την παρουσία και την ομορφιά της είναι η 19χρονη Sistine. Μόνο στο λογαριασμό της στο Instagram έχει περισσότερους από 560.000 followers. 

Εδώ τη βλέπετε σε μικρή ηλικία μαζί με το μπαμπά της.  

 

 

Κι εδώ όπως είναι σήμερα. 

 

 

 

 

 

 

 

Mάλιστα, πρόσφατα, περπάτησε και στο exclusive show των Dolce & Gabbana, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, μια ευκαιρία για την οποία, όπως γράφει και στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας, νιώθει πολύ ευγνώμων που της δόθηκε.  

Ο ίδιος ο Σιλβέστερ ανεβάζει πολύ συχνά και στο δικό του λογαριασμό τα επαγγελματικά κατορθώματα (από φωτογραφίσεις και εξώφυλλα μέχρι καθημερινές ασχολίες) των κοριτσιών του για τα οποία είναι πολύ περήφανος. Εδώ τον βλέπετε μαζί με τη σύζυγό του και τα κορίτσια σε μικρότερη ηλικία.