Hλικιωμένος μαθαίνει να βάφει τη γυναίκα του λίγο πριν εκείνη τυφλωθεί | 0 bovary.gr
Hλικιωμένος μαθαίνει να βάφει τη γυναίκα του λίγο πριν εκείνη τυφλωθεί | 0 bovary.gr
27|10|2017 11:21
SHARE
ΟΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΣΥΓΚΙΝΕΙ

Hλικιωμένος μαθαίνει να βάφει τη γυναίκα του λίγο πριν εκείνη τυφλωθεί


Αληθινή αγάπη. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι αποκύημα των παραμυθιών. Αν όμως βρεις τον σωστό άνθρωπο, απ' ότι φαίνεται, μπορείς να τη ζήσεις. 

Το να συναντάς ηλικιωμένα ζευγάρια πάντα προκαλεί ομορφά και γλυκά συνασθήματα. Είναι η ζωντανή απόδειξη ότι μια σχέση μπορεί να αντέξει στο χρόνο και στις δυσκολίες. Βασικά όμως ότι μπορεί να υπάρξει αγάπη άνευ όρων. Τέτοια είναι και η περίπτωση αυτού του ζευγαριού που έχει συγκινήσει χιλιάδες κόσμο στο Twitter. 

Πρόκειται για τους Jean και Brian, οι οποίοι πρόσφατα έκαναν μια συνηθισμένη βόλτα στο κοντινό τους κατάστημα με προιόντα ομορφιάς και μακιγιάζ. Μόνο που ο λόγος που πήγαν εκεί δεν ήταν για να ψωνίσουν. 

Οι επισκέψεις γίνονται ώστε ο κύριος Brian να μάθει να κάνει το μακιγιάζ της συζύγου του πριν εκείνη τυφλωθεί και δεν μπορεί να το κάνει μόνη της (πόσο γλυκούλης!). 

 

 

Ο υπάλληλος που τους εξυπηρέτησε, ένας άντρας ονόματι Scott Summers, μοιράστηκε μια φωτογραφία τους στο Twitter γράφοντας «Μπορώ να κλάψω!» και περιγράφοντας την ιστορία τους:

«Αυτός είναι ο λόγος που αγαπώ τόσο πολύ τη δουλειά μου. Να σας γνωρίσω τη Jean και τον brian, δύο πιστούς πελάτες μας. Είναι εδώ για άλλο ένα μάθημα μακιγιάζ αφού πλέον ο ίδιος επιμελείται το μακιγιάζ της συζύγου του καθώς εκείνη έχει διαγνωσθεί ότι θα τυφλωθεί. Είναι τόσο υπέροχο ζευγάρι και ζουν τη ζωή στο μαξ». 

Η φωτογραφία του ζευγαριού που δείχνει το ηλικιωμένο ζευγάρι με τη Jean να έχει μόλις βαφτεί και τον σύζυγό της να στέκεται πίσω της, έχει μοιραστεί περισσότερες από 72.000 φορές στο Twitter. 

Εσείς μέχρι που θα φτάνατε για τον άνθρωπο που αγαπάτε;