NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ «ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ»

Mamma Mia! Η Πέγκυ Σταθακοπούλου με την κόρη της στην πρεμιέρα


Δεύτερη σεζόν για την παράσταση «Mamma mia» των Benny Anderson, Bjorn Ulvaeus & Catherine Johnson. Το βράδυ της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα στο κατάμεστο Θέατρο Ακροπόλ. 

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Θέμιδος Μαρσέλλου, η Δέσποινα Βανδή δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην υποκριτική για δεύτερη σεζόν και τα πηγαίνει περίφημα! Μαζί της οι: Άκης Σακελλαρίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Αργύρης Αγγέλου, Νικόλας Μακρής και Demy. Οι μελωδίες των ABBA (Mamma Mia, Dancing Queen, Take A Chance On Me, Money Money Money, The Winner Takes It All, Gimme! Gimme! Gimme!,Super Trouper, Knowing Me Knowing You) ξεσήκωσαν το κοινό και οι ηθοποιοί απέσπασαν το θερμό χειροκρότημά του. Μετά το τέλος της παράστασης, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο που έδωσαν το «παρών».

Στην πρεμιέρα του «Mamma mia», είδαμε μεταξύ άλλων και την ηθοποιό, Πέγκυ Σταθακοπούλου με την 13χρονη κόρη της, Χριστίνα. Πέγκυ Σταθακοπούλου και Δέσποινα Βανδή συνδέονται με φιλία και η ηθοποιός τιμά τις δουλειές της δεύτερης (σσ το καλοκαίρι είχε δώσει το παρών στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και της Έλενας Παπαρίζου στο Θέατρο Βράχων και πάλι με την κόρη της).

«Νιώθω ότι παίρνω πάρα πολύ αγάπη από την οικογένειά μου. Χαίρομαι που απέκτησα τη Χριστίνα σε μεγάλη ηλικία, σε οριακή ηλικία γιατί προσπάθησα πολύ να γίνω μαμά. Αυτό όμως είναι η περιουσία μου γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να έχω ζήσει και να έχω χορτάσει» έχει δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Join Us, η Πέγκυ Σταθακοπούλου για τη Χριστίνα.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency