Σχεδιάστρια με τρία διαφορετικά φορέματα Valentino στο γάμο της  | 0 bovary.gr
Σχεδιάστρια με τρία διαφορετικά φορέματα Valentino στο γάμο της | 0 bovary.gr
ΕΝΑ FLORAL ΟΝΕΙΡΟ

Σχεδιάστρια με τρία διαφορετικά φορέματα Valentino στο γάμο της


Η Harley Viera-Newton είναι σχεδιάστρια, μοντέλο, DJ και όχι πια single.

Παντρεύτηκε τον DJ Ross Schwartzman στη Νέα Υόρκη πριν από λίγες ημέρες. Ολα έγιναν όπως τα είχε φανταστεί η Harley. Ο γάμος της ήταν ένα floral όνειρο και η κάθε του λεπτομέρεια είχε σημασία. Η Harley τίμησε με το παραπάνω τον οίκο Valentino, φορώντας ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία φορέματα στο γάμο της.

Η Harley ανέκαθεν έτρεφε ιδιαίτερη αδυναμία στις δημιουργίες του σχεδιαστή. Συνήθιζε να τις χαρακτηρίζει «ονειρικές».

«Κάθε δημιουργία του οίκου είναι απίστευτα κομψή, σχεδιασμένη με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Οταν ήρθε η στιγμή να διαλέξω φόρεμα για το γάμο, δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Αμέσως, σκέφτηκα τον οίκο Valentino. Με την κατάλληλη βοήθεια, επέλεξα τα αγαπημένα μου φορέματα από προηγούμενες σεζόν».

1) Για την τελετή του γάμου, επέλεξε ένα δαντελένιο φόρεμα που είχε δει για πρώτη φορά στην επίδειξη του οίκου για την άνοιξη του 2013. Το συνδύασε με μακρύ πέπλο από γαλλική δαντέλα και διαμαντένια σκουλαρίκια. «Αυτό το φόρεμα θα το αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου».

 

 

 

2) Το δεύτερο φόρεμα της Ηarley για το γαμήλιο δείπνο ήταν από τη Pre-Fall συλλογή του οίκου Valentino τo 2013. «Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς ένιωσα όταν φόρεμα αυτή τη δημιουργία για πρώτη φορά. Ηταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου. Δεν χρειάστηκε να κάνω την παραμικρή παρέμβαση». Η Harley το συνόδευσε με μια τιάρα με πέρλες και κρύσταλλα, με την υπογραφή του οίκου Miu Miu».

 

 

 

 

3) Στο dance πάρτι του γάμου, η Harley φόρεσε minidress από τη Resort συλλογή του οίκου για το 2017 και το συνδύασε με πουπουλένιο παλτό.