AP Images
AP Images
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Το καρέ της Μίλα Κούνις «εξαφάνισε» όλα τα υπόλοιπα


Η Μίλα Κούνις απέδειξε ότι δεν φοβάται τις δραστικές αλλαγές στο look της.

Τα μακριά μαλλιά της μπορεί να ήταν ένα δυνατό στοιχείο της εμφάνισής της για χρόνια, όμως ήταν καιρός να φυσήξει αέρας ανανέωσης και να την δούμε πολύ διαφορετική.

Υιοθέτησε ένα άκρως νεανικό και φρέσκο κούρεμα που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή στο look της ήρθε το καλοκαίρι: η ηθοποιός αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της και η δεύτερη αλλαγή ήρθε το φθινόπωρο.Σε μια περίοδο που αναζητάμε το καινούριο, το εντελώς διαφορετικό, αυτό που θα μας ανανεώσει.

Δεν είναι λίγες οι εκπρόσωποι από την βιομηχανία του θεάματος που προχώρησαν σε θεαματικές αλλαγές στα μαλλιά τους. Αλλαγές εκκεντρικές, πρωτότυπες, ενδιαφέρουσες. 

Η Μίλα Κούνις αφέθηκε στα χέρια του hair stylist Renato Campora. Ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες της ηθοποιού με το νέο της, εντελώς ανανεωμένο κούρεμά της (δεν την έχουμε ξαναδεί με πιο κοντά μαλλιά!): «Εντυπωσιακό, ασύμμετρο bob από τα 60s» έγραψε χαρακτηριστικά.

@renatocampora
@renatocampora

Στην ταινία «Α Bad Moms Christmas» υποδύεται την «Amy Mitchell» και στην πρεμιέρα της που έγινε χθες κέντρισε τα βλέμματα με την απαστράπτουσα εμφάνισή της.

Με το μαύρο της φόρεμα, τις Christian Louboutin γόβες της και τα διαμαντένια της σκουλαρίκια γοήτευσε.

AP Images
AP Images