© Getty Images / Ideal Image
© Getty Images / Ideal Image
ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ EVENT

Αυτά τα αθλητικά που φόρεσε η Κέιτ Μίντλετον, έγιναν sold out μέσα σε μία μέρα


Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει την Κέιτ Μίντλετον σε τόσο casual εμφανίσεις.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν σε άκρως αθλητικό πνεύμα και η ίδια έδειξε να το απολαμβάνει.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα συγκεκριμένο κομμάτι που έχει επιλέξει για την εμφάνισή της έχει γίνει ανάρπαστο στην αγορά. Η Κέιτ Μίντλετον επηρεάζει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Αυτή τη φορά η εμφάνισή της, έκανε εμπορικό hit ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια! Συγκεκριμένα, η Kείτ σε event της Ένωσης Αντισφαίρισης της Μεγάλης Βρετανίας φόρεσε την αθλητική φόρμα της σε μαύρο και λευκό. 

Τα αθλητικά της παπούτσια (Nike Air VaporMax Flyknit SE) αξίας 215 ευρώ (στην ελληνική αγορά) ξεπούλησαν μέσα σε μια μόνο ημέρα. To μαύρο αθλητικό κολάν της Κέιτ (αξίας 110 λιρών, δηλαδή περίπου 125 ευρώ) έχει την υπογραφή του brand Μοnreal London που αποθεώνει τo «athluxury» ως τάση.

Την ίδια αθλητική φόρμα είχε φορέσει σε τέννις event πριν από έναν χρόνο. Aυτή τη φορά το συνδύασε με μπλούζα Polo και μαύρο cardigan.

Η Κέιτ Μίντλετον άφησε στην άκρη τα φορέματα και τα ψηλοτάκουνα και έδειξε μια άλλη πτυχή της στιλιστικής της ταυτότητας. Το ανεπίτηδευτο look της έδειξε ότι ευχαρίστησε πρωτίστως την ίδια που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το τρίτο της παιδί. Με μια αλογοουρά και ελάχιστο make up, κέρδισε τις εντυπώσεις.