apimages
apimages
01|11|2017 11:39
SHARE
«ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ»

Eνα κορίτσι ντύθηκε Μελάνια Τραμπ φορώντας ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα λουκ της


Θέλει φαντασία για να επινοήσεις μια πρωτότυπη στολή. Xάρη όμως στο ζεύγος Τραμπ, το Halloween έγινε λίγο πιο εύκολο. 

Όπως είθισται στην Αμερική, παραμονή του Halloween, ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία στέκονται έξω από τον Λευκό Οίκο και γίνονται μέρος της παράδοσης του «Trick or Treat» χαιρετώντας και δίνοντας γλυκά σε παιδιά που έχουν μεταμφιεστεί. 

Έτσι, το ζεύγος Τραμπ τράταρε μικρούς πιλότους, πριγκίπισσες, έναν μεγάλο δεινόσαυρο, αλλά και ένα κορίτσι ντυμένο ως Πρώτη Κυρία της Αμερικής.

Για την ακρίβεια ντυμένο ως Μελάνια Τραμπ όταν είχε επισκεφτεί τις περιοχές που είχαν προσβληθεί και υποστεί καταστροφές από τον ανεμοστρόβιλο Harvey. 

 

 

 

Πρόκειται για μια εμφάνιση που, είχε δεχτεί μια καταιγίδα από αρνητικά σχόλια (όσοι έχουν Twitter ακόμα θυμούνται το «πάρτι» που είχε γίνει). Η Μελάνια, φτάνοντας στο Τέξας, κατέβηκε από το αεροπλάνο φορώντας ένα -τύπου- κάζουαλ outfit με λευκό τζάκετ, λευκό πουκάμισο, skinny παντελόνι, λευκά sneakers κι ένα καπέλο με την ένδειξη FLOTUS (First Lady Of The United States), αμφίεση που δε τη λες πολύ ταιριαστή με επίσκεψη σε πληγείσες περιοχές. 

Σε κάθε περίπτωση, το outfit θεωρήθηκε προσβλητικό. 

Τι έκανε λοιπόν η Πρώτη Κυρία όταν είδε την εμφάνιση της ως κουστούμι για Halloween; Δεν ξέρουμε με σιγουριά αν με την εμφάνιση της είχε σκοπό να δείξει εκτίμηση προς την Πρώτη Κυρία ή ειρωνεία (μάλλον το δεύτερο!), αλλά μπορείτε να δείτε και την αντίδραση του ζεύγους στο βίντεο που ακολουθεί!