AP Images
AP Images
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο αναπάντεχος λόγος που ο Μπάρακ Ομπάμα έκοψε το κάπνισμα


Το κάπνισμα είναι... μια συνήθεια που έχει πια περάσει για τον Μπάρακ Ομπάμα.

Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής υπήρξε φανατικός καπνιστής, όμως, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει κόψει μαχαίρι το τσιγάρο εδώ και αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα το 2011, η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε ότι ήδη από το 2010 ο Μπάρακ Ομπάμα δεν είχε «αγγίξει ούτε ένα τσιγάρο» και το κίνητρό του ήταν «το καλό παράδειγμα στις κόρες του».

Μια συνέντευξη του John Boehner, του  πρώην Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών στο Politico έρχεται να δώσει φως σε μια πτυχή της ζωής του Μπάρακ Ομπάμα που δεν γνωρίζαμε. O John Boehner ρωτήθηκε αν ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής έχει καπνίσει από τότε που παραδέχτηκε δημόσια ότι έχει κόψει αυτή την συνήθεια.

O John Boehner έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση που δείχνει την επιρροή που ασκεί η Μισέλ στη ζωή του Μπάρακ Ομπάμα.

 

Ο John Boehner δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οχι. Δεν έχει καπνίσει γιατί... τρέμει την γυναίκα του. Την Τ-Ρ-Ε-Μ-Ε-Ι». Μάλιστα αποκάλυψε ότι όσο βρισκόταν στον Λευκό Οίκο δεν τον είχε δει να καπνίζει ούτε μια φορά. Ο Μπάρακ Ομπάμα άρχισε να καπνίζει όταν ακόμα βρισκόταν στην εφηβεία και συνέχιζε να καπνίζει για τα επόμενα 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας το 2007,  μείωσε αισθητά τα τσιγάρα. 

Η δυναμική προσωπικότητα της Μισέλ φαίνεται ότι κινεί τα νήματα στη ζωή του Μπάρακ Ομπάμα και ο ίδιος δείχνει ότι δεν κάνει βήμα χωρίς... τη σύμφωνη γνώμη της!