Instagram/yvonnintosta
Instagram/yvonnintosta
ITS ALL ABOUT STYLE

Αυτές είναι οι δύο κολλητές φίλες του «My Style Rocks»


Το νέο καθημερινό show του ΣΚΑΪ με τίτλο «My Style Rocks», έχει καταφέρει να γίνει θέμα συζήτησης στα social media και trend στο twitter.

Σε κάθε επεισόδιο οι παίκτριες προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή τόσο με τους επικούς τσακωμούς τους, όσο και με τις στυλιστικές επιλογές τους.

Και γι αυτό ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό μια διαγωνιζόμενη με το όνομα Ραμόνα. Η Ραμόνα Βλαντή τις τελευταίες μέρες έχει γίνει το απόλυτο viral, χαρίζοντας στο κοινό… ένδοξες στιγμές.

Η παίκτρια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τα επικά ξεσπάσματά της στο show. Aλλοτε διαμαρτύρεται για τις αδικίες σε βάρος της, άλλοτε γίνεται έξαλλη γιατί οι συμπαίκτριές της δεν έχουν στυλ και φυσικά δεν διστάζει να τα βάλει με την κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, το νέο reality μόδας του ΣΚΑΪ δεν έχει μόνο κόντρες, αλλά και δυνατές φιλίες που φιγουράρουν στα προφίλ των κοριτσιών στα social media. 

Ο λόγος για την Βασιλική Ρούσσου και την Υβόννη Ντόστα. Oι δυο τους γνωρίστηκαν από τα κοινά τους βήματα στο μόντελινγκ και μάλιστα η μία έχει ποζάρει για το brand της άλλης. 

Η Βασιλική Ρούσσου έχει το brand Marivee και η Υβόννη Ντόστα έχει λανσάρει τη δική της συλλογή με μαγιό, «Yvonni Ntosta Swimwear».

 

We can see the sun setting down!Marivee safari combo again!make your choice! #marivee #mariveess17 #marivee_handcrafted #jewelry #accessories #safari #onlylove #bohemian #beauty #dreamfree #freeyourspirit #bags #hats #unique

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marivee (@marivee_handcrafted) στις Ιούλ 4, 2017, 8:36πμ PDT


 

Total Marivee combo! Make your choice! #marivee #mariveess17 #bags #collection #safari #bohemian #onlylove #marivee_handcrafted #ss17 #leather #dreamfree #designerbrand #greekdesigners

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marivee (@marivee_handcrafted) στις Ιούν 26, 2017, 5:34πμ PDT

Οπως κάνουν όλες οι κολλητές που σέβονται τη φιλία τους, οι δυο τους έχουν περάσει μαζί γενέθλια, γιορτές κι έχουν κάνει τα ταξίδια τους.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες τους στο Instagram:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#sunsets

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Dosta (@yvonnintosta) στις Ιούν 25, 2017, 10:13πμ PDT