NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ

Εβελίνα Νικόλιζα: «Εχασα 35 κιλά και τώρα είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»


Την Εβελίνα Νικόλιζα την γνωρίσαμε το 2014, στο «The Voice».

Ηταν μόλις 11 ετών όταν ασχολήθηκε με μεταγλωττίσεις της Disney και στα 16 της χρόνια κέρδισε βραβείο ερμηνείας σε διεθνές φεστιβάλ τραγουδιού στην Τουρκία. Ασχολήθηκε με την υποκριτική και έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις. Η μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη, στηρίζει κάθε της βήμα και μάλιστα πριν από λίγους μήνες μοιράστηκαν την ίδια σκηνή στην παράσταση «Το πρώτο μας πάρτυ».

Η εξαιρετική φωνή της Εβελίνας και η μέχρι τώρα πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο δεν είναι οι μοναδικοί λόγοι για να την θαυμάσεις. Η Εβελίνα είναι ένα πρότυπο θέλησης. Με συστηματική προσπάθεια, πειθαρχία και πείσμα κατάφερε να χάσει 35 κιλά και είναι ευτυχής γι’αυτό. Στην εκπνοή του 2016 είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο στο οποίο περιέγραφε την ομολογουμένως αξιοθαύμαστη προσπάθειά της. Το κείμενο συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία με «το πριν και το μετά».

Η Εβελίνα πριν από λίγες εβδομάδες δημοσίευσε στο κανάλι της στο You Tube ένα βίντεο με λόγια που μπορούν να εμπνεύσουν όσους θέλουν να αλλάξουν τον εαυτό τους προς το καλύτερο. Υπάρχει τρόπος: λέγεται θέληση.

 

«Δεν λέω ότι πρέπει να γίνουμε όλοι ίδιοι και να είμαστε όλοι καρμπόν. Απλώς ο καθένας να κάνει αυτό που είναι καλό πρώτον για την υγεία του, η υγεία είναι πάνω από όλα. Ούτε τα πάρα πολλά κιλά κάνουν καλό, ούτε τα καθόλου κιλά κάνουν καλό, γενικά να μην είμαστε των άκρων. Να έχουμε ένα υγιές σώμα και να το αγαπάμε...Γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.  Αν δεν νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, για ψυχολογικούς λόγους κι αν έχετε προβλήματα με την υγεία σας, λόγω κιλών. Γι’αυτές τις περιπτώσεις μιλάω. Αν ανήκετε σε μια από τις δύο κατηγορίες, πραγματικά κάντε το».

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το ποστ της Εβελίνας πριν από περίπου ένα χρόνο...