Apimages
Apimages
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Μισέλ Φάιφερ έλαμψε στο κόκκινο χαλί με την ασημένια Prada τουαλέτα της


Η Μισέλ Φάιφερ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, όχι με μία αλλά με τρεις ταινίες και όλοι εμείς που ένα στερητικό το είχαμε πάθει, τρίβουμε με χαρά τα χέρια μας.

H αγαπημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαγεύοντας τα πλήθη με την εντυπωσιακή εμφάνισή της στην πρεμιέρα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί «Φόνος στο Οριεντ Εξπρές», διασκευή του γνωστού μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι, μαζί με τους Τζόνι Ντεπ και Πενέλοπε Κρουζ.

H Mισέλ Φάιφερ απέδειξε ότι όχι μόνο δεν έχει χάσει τη λάμψη της, αλλά είναι πιο όμορφη από ποτέ στα 59 της χρόνια.

Φορώντας μια μακριά ασημένια τουαλέτα του οίκου Prada με σούπερ βαθύ ντεκολτέ την οποία συνδύασε με ασημένια κοσμήματα, η ηθοποιός μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων. 

Tα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρά beach waves, όπως άλλωστε το συνηθίζει, ενώ διάλεξε ένα πολύ ελαφρύ μακιγιάζ για να αναδείξει την φυσική ομορφιά της. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Apimages
Apimages

Πριν από λίγους μήνες και με αφορμή την επιστροφή της στο Χόλιγουντ, η διάσημη σταρ αποφάσισε να εξηγήσει τον λόγο της απουσίας της από τα φώτα της δημοσιότητας, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Interview.

«Δεν έχασα ποτέ την αγάπη μου για την υποκριτική. Ειλικρινά, είμαι πιο ισορροπημένο άτομο, όταν δουλεύω. Νιώθω πως είμαι σπίτι μου όταν είμαι στο πλατό. Αλλά ήμουν πολύ προσεκτική σχετικά με τις δουλειές που θα συμμετείχα, τον καιρό που θα έλειπα, πώς θα βόλευα το πρόγραμμα των παιδιών μου. Και έγινα τόσο επιλεκτική που δεν με προσλάμβαναν τελικά. Και τότε... δεν ξέρω ο καιρός πέρασε και... εξαφανίστηκα, ναι» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Την Μισέλ Φαίφερ θα την δούμε επίσης στην ταινία «The Wizard of Lies» του Μπάρι Λέβινσον, όπου παίζει στο πλευρό του Ρόμπερτ ντε Νίρο και στο «Mother!» του Ντάρεν Αρονόφσκι με συμπρωταγωνιστές την Τζένιφερ Λόρενς και τον Χαβιέρ Μπαρδέμ.

 

 

Διαβάστε επίσης: Η διαχρονική ομορφιά της Μισέλ Φάιφερ -Ελαμψε στο κόκκινο χαλί με γόβες που έκλεψαν την παράσταση