apimages
apimages
04|11|2017 10:16
SHARE
ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που χώρισε με τον Μπεν Άφλεκ (13 χρόνια μετά!)


Δεκατρία χρόνια μετά το χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ (με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί), η Τζένιφερ Λόπεζ εξηγεί τι ακριβώς είχε συμβεί ανάμεσα τους. 

Αντέχετε να σας γυρίσουμε λίγο πίσω στις αρχές των ένδοξων 00's; Τότε, ακόμα, που δεν πολυασχολούμασταν με το ίντερνετ, social media δεν υπήρχαν και μαθαίναμε τα νέα και τα κουτσομπολιά για το διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα από τα έντυπα και την τηλεόραση. 

Πολύ πριν εμφανιστούν στις ζωές μας, ζευγάρια όπως η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε, ο Μπραντ και η Αντζελίνα, η Μπιγιόνσε και ο Jay-Z, η Σελένα Γκόμεζ και ο Τζάστιν Μπίμπερ, υπήρχε ΤΟ ζευγάρι. Οι Bennifer. Δηλαδή ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ. 

Ήταν το «it» ζευγάρι του Χόλιγουντ από το 2002 μέχρι το 2004 και, ως αποτέλεσμα, τα media ακολουθούσαν κάθε, μα κάθε, τους κίνηση. Μάλιστα είχαν συμπρωταγωνιστήσει και σε 2 ταινίες, το Gigli και το Jersey Girl ενώ ο Μπεν είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα super hits της Τζένιφερ, το Jenny from the Block. Ας θυμηθούμε λίγο, αξίζει: 

 

 

Αχ.Γλυκούλια. 

Με λίγα λόγια, ήταν το ζευγάρι της χρονιάς κάθε χρόνο που περνούσε και ήταν μαζί, ενώ είχαν αρραβωνιαστεί κιόλας. Όλα έδειχναν ότι θα τρώγαμε κουφέτα από αυτούς τους δύο μέχρι που -μπουμ- το 2004 έσκασε το νέο του χωρισμού τους και πάπαλα. Χώρισαν χωρίς πολλά πολλά, χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις. 

Το 2006, ο Μπεν Άφλεκ είχε κατηγορήσει τα media για τον εμμονικό τρόπο με τον οποίο ασχολούνταν μαζί του και την κακή κριτική που είχε δεχτεί για κάποιες ταινίες του και του είχε κοστίσει ψυχολογικά. «Τα media και οι κριτικοί με είχαν βγάλει ότι ήμουν ο λιγότερο κουλ και ταλαντούχος ηθοποιός που υπήρχε στο προσκήνιο. Είχα χωρίσει με την Τζένιφερ και είχα κάνει 3-4 ταινίες στη σειρά που είχαν καταποντιστεί».  

Αν και λένε να μη σκαλίζεις το παρελθόν, η Τζένιφερ Λόπεζ, μιλώντας πρόσφατα στο Vanity Fair, έδωσε τη δική της εξήγηση για το τι είχε συμβεί τότε.

Όπως είπε, το ότι βρίσκονταν συνεχώς στο κέντρο της δημοσιότητας και της προσοχής δεν λειτούργησε θετικά ούτε για την ίδια, ούτε για τη σχέση τους. 

«Είχα χάσει την ταυτότητα μου. Αναρωτιόμουν αν όντως είχα θέση σε αυτή τη βιομηχανία και πίστευα ότι δεν έκανα τίποτα καλά. Όσο για τη σχέση μου με τον Μπεν αυτοκαταστράφηκε μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ήταν κάτι που διήρκεσε 2 χρόνια, μέχρι που βρήκα τις δυνάμεις να ξανασηκωθώ», δήλωσε δίνοντας μας ένα δείγμα του πόσο τοξική μπορεί να γίνει η συνεχής έκθεση στα media, κάτι που τα it ζευγάρια και περσόνες της σημερινής εποχής δε φαίνεται να συμμερίζονται. 

Στο μεταξύ, αφού χώρισαν, παντρεύτηκαν και οι δύο μέσα στην ίδια χρονιά. Η Λόπεζ παντρεύτηκε τον Μαρκ Άντονι με τον οποίο έμεινε μαζί μέχρι το 2014. Σήμερα βγαίνει με τον άσο του baseball, Άλεξ Ροντρίγκεζ και δηλώνει πιο ευτυχισμένη και σε ισορροπία από ποτέ.

 

 

 

 

Ο Άφλεκ παντρεύτηκε με την Τζένιφερ Γκάρνερ από την οποία πήρε διαζύγιο το 2015 και σήμερα βγαίνει με την παραγωγό Lindsay Shookus.