Apimages
Apimages
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Ντακότα Τζόνσον-Μέλανι Γκρίφιθ: Μαμά και κόρη γοήτευσαν στο κόκκινο χαλί


Η Μέλανι Γκρίφιθ και η 28χρονη κόρη της, Ντακότα Τζόνσον, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του LACMA gala στο Λος Αντζελες και κέρδισαν τις εντυπώσεις. 

Οι δυο γυναίκες έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση του Μουσείου Τέχνης του Λος Άντζελες (γνωστό ως LACMA), όπου υποστηρικτής της ήταν ο οίκος Gucci. 

Πρόκειται για ένα μεγάλο event, όπου συγκεντρώνει κορυφαία μέλη του κόσμου της τέχνης, της μόδας, της μουσικής και του κινηματογράφου.

Ανάμεσά τους, ήταν και η Ντακότα Τζόνσον με την 60χρονη μητέρα της Μέλανι Γκρίφιθ, οι οποίες έλαψαν με τις εντυπωσιακές τουαλέτες τους στο κόκκινο χαλί. 

Η 28χρονη Ντακότα Τζόνσον, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την ταινία «50 Shades of Grey», επέλεξε ένα ροζ φόρεμα του οίκου Gucci από την συλλογή SS18, με πολύ βαθύ ντεκολτέ. 

Η μητέρα της με την σειρά της, επέλεξε μια μαύρη τουαλέτα που αναδείκνυε το καλλίγραμο κορμί της και το συνδύασε με ένα μαύρο βελούδινο τσόκερ στο λαιμό της. 

Apimages
Apimages

Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια της βραδιάς ξεκινούσαν από 5.000 δολάρια και οι λαμπεροί καλεσμένοι απόλαυσαν την ερμηνεία της Annie Lennox.

Φέτος, το Art + Film Gala τίμησε τον George Lucas, σκηνοθέτη και δημιουργό της σειράς Star Wars, αλλά και τον παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη Mark Bradford.

Η Ντακότα Τζόνσον σημειώνεται ότι είναι και πρέσβειρα του νέου Gucci αρώματος.

apimages
apimages