NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΑΡΗΣ

Φαίη Ξυλά και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος βάπτισαν το γιο τους


Δύο από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς τους, η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος βάπτισαν το γιο τους, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης.

Ο γιος των ηθοποιών πήρε το όνομα  Πάρης. Η βάπτιση έγινε παρουσία στενών συγγενών και φίλων. Νονοί του νεοφώτιστου Πάρη, ο Τάσος Παπανδρέου και η Χρυσάνθη Αυγεροπούλου.

Το «παρών» στη βάπτιση έδωσε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης. Ο «Μickey Mouse» ήταν το διακοσμητικό θέμα της βάπτισης.

Η Φαίη Ξυλά επέλεξε για την εμφάνισή της ένα απόλυτα classy και διαχρονικό συνδυασμό. Μαύρο και λευκό. Η ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνισή της λευκό, midi δαντελένιο φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες, μαύρο κλασικό παλτό και T-Strap γόβες.

To ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με διακριτικότητα.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello και τη Μαρένα Καδιγιαννοπούλου, το Μάρτιο του 2016, το ζευγάρι είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τη γέννηση του γιου του: «Είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε βοήθεια από τους γονείς μας. Σίγουρα, όμως, έχουν αλλάξει τα πράγματα, γιατί προστέθηκε ένα μέλος στην οικογένεια μας. Έχει το δικό του πρόγραμμα, που ακολουθούμε, αλλά νομίζω πως όταν αποκτάς παιδί σαν να ξαναγεννιέσαι. Αρχίζεις να τα βλέπεις όλα από την αρχή».

 

 

 

 

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency