NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ ΤΣΑΠΛΙΝ

Εκλεψαν την παράσταση η Τάνια Τρύπη και η κόρη της σε θεατρική πρεμιέρα


Πρεμιέρα για την παράσταση «Τσάρλι Τσάπλιν».

Το βραβεύμενο έργο του Daniel Colas «Τσάρλι Τσάπλιν» ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στη σκηνή του θεάτρου «Ακροπόλ» με τον Θανάση Τσαλταμπάση στον ομώνυμο ρόλο. Την μετάφραση του έργου υπογράφει ο Αντώνης Γαλέος ενώ την σκηνοθεσία, ο Πέτρος Ζούλιας.

Στην πρεμιέρα της παράστασης το βράδυ της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου, το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο θέλοντας να τιμήσουν τους συντελεστές. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μεταξύ άλλων την Τάνια Τρύπη, με την κόρη της, Τζένη Καζάκου.

Η υποκριτική δεν έχει αφήσει ασυγκίνητη τη 18χρονη Τζένη. Πριν από λίγους μήνες, έκανε το ντεμπούτο της στο «Re-Action», την ελληνική, φιλοζωική, μη-εμπορική ταινία μεσαίου μήκους που δημιουργήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. Πρωταγωνίστρια στην ταινία ήταν η Τάνια Τρύπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συντελεστές της ταινίας εργάστηκαν αφιλοκερδώς προκειμένου η ταινία να επιτύχει το σκοπό της: την ενημέρωση του κοινού για τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων και τα οφέλη που αποκομίζουν όλοι οι άνθρωποι από τα ζώα. Τα επόμενα βήματα της Τζένης στον χώρο της υποκριτικής είναι μπροστά.

Είτε με την μητέρα της, Τάνια Τρύπη, είτε με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Καζάκο, η Τζένη δίνει το παρών σε καλλιτεχνικά δρώμενα. Φορώντας ένα leather jacket και κόκκινο κραγιόν κέντρισε τα βλέμματα με τη φρεσκάδα της στην πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας.

 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency