Apimages
Apimages
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΡΟΣ

Η εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ που προκάλεσε πλήθος σχολίων την ώθησε σε επέμβαση γαστρικού μανικιού


Πληροφορίες θέλουν την Μαράια Κάρεϊ να έχει μπει στο χειρουργείο για επέμβαση γαστρικού μανικιού. Η τραγουδίστρια δεν άντεξε τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της και αποφάσισε να δώσει μια λύση.

Η τελευταία εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ με τον νέο της 34χρονο σύντροφο, Μπράιαν Τανάκα, στο δυτικό Χόλιγουντ είχε συγκεντρώσει πολλά αρνητικά σχόλια. 

Βγαίνοντας από το διάσημο εστιατόριο Gracias Madre, hot στεκι όπου συγκεντρώνει διασημότητες που τιμούν την μεξικάνικη κουζίνα του, το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι, οι οποίοι δεν στάματησαν λεπτό να τους βγάζουν φωτογραφίες. 

Οι περισσότεροι σχολίασαν το δερμάτινο φόρεμά της, το οποίο την πίεζε ασφυκτικά. 

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου:

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

H Mαράια Κάρεϊ απ΄ ότι φαίνεται δεν μπόρεσε να προσπεράσει την αρνητική κριτική και αποφάσισε σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο να μπει στο χειρουργείο και να λιγοστέψει την ποσότητα φαγητού που φτάνει στο στομάχι της.

Η επέμβαση έγινε σε γνωστό νοσοκομείο του Μπέβερλι Χιλς πριν από ένα μήνα και η 47χρονη τραγουδίστρια ευελπιστεί με αυτόν τον τρόπο να χάσει βάρος. 

Το γαστρικο μανίκι, για όσους δεν ξέρουν, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς λαπαροσκοπικές επεμβάσεις παχυσαρκίας τελευταία. Αρχικά εφαρμόστηκε το 1993 απο τον Dr Jamieson στην Αυστραλία (Obesity Surgery 1993). Αυτή η επέμβαση επιτυγχάνει την απώλεια βάρους με την μείωση της τροφής που μπορεί να καταναλώσει ο ασθενής.

Αυτό γίνεται με την αφαίρεση ενός τμήματος του στομάχου (του μείζονος τόξου) και κάνοντας το στομάχι έναν λεπτό σωλήνα σαν «μανίκι».

«H Mαράια πάντα ήταν περήφανη για τις καμπύλες της, αλλά αυτή τη φορά είδε στην περιοδεία της με τον Λάιονελ Ρίτσι ότι είχε δυσκολία στο να χορέψει πάνω στη σκηνή. Η επέμβαση έγινε πριν από ένα μήνα και η 47χρονη έχει ήδη δει κάποια αποτελέσματα στην εμφάνισή της» σημειώνει άνθρωπος από το περιβάλλον της. 

Δείτε βίντεο από την περιοδεία της:

Διαβάστε επίσης: H Μαράια Κάρεϊ μας ξεναγεί στην ασύλληπτα μεγάλη ντουλάπα της που θυμίζει μπουτίκ