Δημοσιογράφος στην Αυστραλία δέχεται σεξιστική επίθεση από άνδρα και απαντά κατάλληλα  | 0 bovary.gr
Δημοσιογράφος στην Αυστραλία δέχεται σεξιστική επίθεση από άνδρα και απαντά κατάλληλα | 0 bovary.gr
ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιογράφος στην Αυστραλία δέχεται σεξιστική επίθεση από άνδρα και απαντά κατάλληλα


Mία δημοσιογράφος από την Αυστραλία δέχτηκε σεξιστικά σχόλια από έναν περαστικό την στιγμή που προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά της.

Η Maggie Raworth προετοιμαζόταν για ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ και εντελώς αναπάντεχα ένας περαστικός άρχισε να της μιλάει άσχημα και να την προσβάλλει. 

Εκείνη φανερά σοκαρισμένη, δεν αντέδρασε και απλώς τον κοιτούσε αμήχανη.

Κάποια στιγμή ο οργισμένος άντρας φέρεται να της λέει: «Κάνε μια κανονική δουλειά κοπέλα μου. Τόσες υπάρχουν, έπρεπε να γίνεις δημοσιογράφος; Είστε οι χειρότεροι και οι κατώτεροι όλων». 

Η δημοσιογράφος ανέβασε το βίντεο στο προφίλ της στο facebook και όλοι την επαίνεσαν για την ψυχραιμία της. Η γυναίκα το μόνο που τον ρώτησε με ήρεμο τρόπο ήταν το εξής: «Ποιο είναι το πρόβλημά σας, κύριε; Τι σας έκανα και μου μιλάτε έτσι;». 

Στη συνέχεια άρχισε να τον βιντεοσκοπεί με το κινητό της τηλέφωνο και εκείνος αρχίζει να την βρίζει και να της κάνει άσεμνες χειρονομίες. «Αντε γαμήσου σκύλα» της λέει, ενώ εκείνη συνεχίζει να τον βιντεοσκοπεί.

«Εχεις γίνει χοντρή επειδή δεν κάνεις τίποτα. Σε πέντε χρόνια θα είσαι εκτός χώρου γεμάτη ρυτίδες» συνεχίζει να της λέει ο οργισμένος άντρας. 

«Για να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα ότι θα με χτυπήσει, γι΄αυτό άρχισα να βγάζω βίντεο», δήλωσε αργότερα η Maggie Raworth που έγινε θέμα στις ειδήσεις. 

Δείτε το βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 50.000 προβολές: