Apimages
Apimages
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Σάλος με την Τζέσικα Σίμπσον: Την κατηγορούν ότι έβαψε τα μαλλιά της 5χρονης κόρης της


Mια οικογενειακή φωτογραφία της Τζέσικα Σίμπσον που αναρτήθηκε στο Instagram από την ίδια προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων για τον ρόλο της ως σωστή μητέρα. 

Η γνωστή τραγουδίστρια πριν από λίγες μέρες θέλησε να ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία από τον εορτασμό του Ηalloween, αλλά δεν περίμενε ποτέ αυτό που θα επακολουθούσε.

Στη φωτογραφία η 5χρονη κόρη της, Μάξγουελ Ντρου, έχει τα μαλλιά της καστανά, ενώ κανονικά είναι ένα κατάξανθο κοριτσάκι.

Οι followers της Τζέσικα Σίμπσον το παρατήρησαν αυτό και έγιναν έξαλλοι με το γεγονός ότι έβαψε τα μαλλιά της 5χρονης κόρης της. 

Τα αρνητικά σχόλια ήταν πάρα πολλά, με τα περισσότερα να κάνουν λόγο πως μια σωστή μητέρα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο σε ένα τόσο μικρό παιδί. 

Βέβαια, κάποιοι άλλοι την υποστήριξαν σημειώνοντας πως προφανώς θα της έβαλε κάποιο προσωρινό σπρέι στα μαλλιά που φεύγει με το λούσιμο. 

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

 

Willie, Waylon, Belle and Cowboy Ace #Halloween2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson) στις Οκτ 31, 2017, 6:06μμ PDT

Πάντως, η τραγουδίστρια δεν έκανε κάποιο σχόλιο και ανέβασε λίγες μέρες αργότερα μια φωτογραφίας της 5χρονης Μάξγουέλ με ξανθά μαλλιά. 

Δείτε εδώ:

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια φωτογραφία της κόρης της προκαλεί αντιδράσεις στα social media.

Στο παρελθόν η τραγουδίστρια είχε ανεβάσει μία ακόμα φωτογραφία της Μάξγουελ, όταν ήταν πιο μικρή σε ηλικία, σε μία πόζα που θύμιζε περισσότερο γυναίκα, παρά ένα κορίτσι της ηλικίας της.

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη ομοιότητα της Ριζ Γουίδερσπουν με την κόρη της που έγινε 18 χρονών