© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image
ΑΠΟΛΥΤΑ CLASSY

Catherine Zeta Jones: Εκανε τον αλάνθαστο total black συνδυασμό


Στον πλανήτη της Catherine Zeta Jones, το στιλ έχει το προσωπικό της αποτύπωμα.

Οι τάσεις της μόδας δεν την αφορούν τόσο, όσο την αφορά το πόσο αυτές μπορούν να ανταποκριθούν στα δικά της, στιλιστικά «θέλω».

Πριν από λίγες ημέρες, η Catherine Zeta Jones, έκανε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί φορώντας μαύρη μάξι see-through τουαλέτα με λεπτομέρειες από δαντέλα, παγιέτες και κρύσταλλα (δημιουργία από την Resort Collection 2018 του σχεδιαστή Zuhair Murad). Λίγες εβδομάδες μετά, η Catherine Zeta Jones έκανε μια classy εμφάνιση στο αεροδρόμιο του Los Angeles, δημιουργώντας έναν συνδυασμό που φωνάζει «αυτοπεποίθηση».

H ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ των Γαλλίδων: το καπέλο Fedora. Το καπέλο Fedora έχει στρογγυλό φαρδύ γίσο και συνήθως το συναντάμε σε γκρι, μαύρο, καμηλό και μπορντό.

Με άρωμα από τα 70s, το καπέλο Fedora δίνει ξεχωριστό στιλ στις εμφανίσεις μας.

H Catherine Zeta Jones φόρεσε βελούδινο tuxedo jacket και δερμάτινο παντελόνι, μεγάλα μαύρα γυαλιά, statement κοσμήματα και μποτάκια. Το nude μακιγιάζ της συμπλήρωσε υπέροχα το look της.

Μοιραία και σαγηνευτική, η ηθοποιός έκανε μια από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις της για φέτος: μας έδειξε έναν αλάνθαστο συνδυασμό. Εναν συνδυασμό διαχρονικό που αποδεικνύει ότι για να εκπέμπεις θηλυκότητα αρκεί να τονίσεις τα πιο δυνατά σου σημεία.

© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image