Η Ντέμι Μουρ μοιάζει να έχει την ίδια ηλικία με την κόρη της  | 0 bovary.gr
Η Ντέμι Μουρ μοιάζει να έχει την ίδια ηλικία με την κόρη της | 0 bovary.gr
ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ EVENT

Η Ντέμι Μουρ μοιάζει να έχει την ίδια ηλικία με την κόρη της


Η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis, Scout, έκλεισε τα 26 της χρόνια και έκανε εμφάνιση μαζί με την μητέρα της σε event του οίκου Gucci.

Αυτή που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν με διαφορά η ηθοποιός. Οχι τόσο για την ενδυματολογική της επιλογή, όσο για την νεανικότητά της που δείχνει να αντέχει στο χρόνο.

Η Ντέμι Μουρ φορώντας ένα τζιν, ένα duster coat με κεντήματα και ένα λιλά πουκάμισο σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, με την αυτοπεποίθησή της.

Η ηλικία δεν έχει καμία σημασία όταν ξέρεις καλά τον εαυτό σου, όταν νιώθεις σιγουριά με τις επιλογές σου και δεν σου καίγεται καρφί για την γνώμη των άλλων.

Τον Ιούνιο η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον και δεν δίστασε να μιλήσει για το μπροστινό δόντι που της έπεσε (δείχνοντας μάλιστα φωτογραφία-ντοκουμέντο).

Η Ντέμι Μουρ δεν περιμένει να αποδείξει τίποτα και δεν φοβάται να εκτεθεί. Τα χρόνια περνούν αλλά εκείνη έχει βρει τον τρόπο για να μην αγγίζουν. 

Ποιο είναι το μυστικό της λαμπερής της επιδερμίδας; Η ίδια το έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της: «Η επιδερμίδα μου είναι πολύ ευαίσθητη και είμαι προσεκτική με τα προιόντα που χρησιμοποιώ. Ενυδατώνω συνεχώς το πρόσωπό μου. Είναι το πιο σημαντικό μάθημα που πήρα από την μητέρα μου για την ομορφιά. Το ίδιο λέω και στις κόρες μου. Οταν φτάνω στο σπίτι, όσο αργά κι αν είναι, καθαρίζω και ενυδατώνω το πρόσωπό μου. Πιστεύω ότι αν φροντίζεις επιμελώς το πρόσωπό σου δεν θα χρειαστείς πολύ make up».

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση με την κόρη της: 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Φωτογραφίες: Splash / Ideal Image