NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ

Κατερίνα Λέχου: Κομψή εμφάνιση με μάξι φόρεμα στην πρεμιέρα του «Αλέξη Ζορμπά»


Πρεμιέρα για την παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς», στο Θέατρο Βέμπο, το βράδυ του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου.

Tην εμβληματική μορφή του Αλέξη Ζορμπά από το έργο του Νίκου Καζαντζάκη ενσαρκώνει ο Γρηγόρης Βαλτινός πλαισιωμένος από έναν καταξιωμένο θίασο.

Η παράσταση -σε διασκευή των Mιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου- ανεβαίνει τιμώντας το Έτος Καζαντζάκη 2017. H αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, τα σκηνικά του σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη και τα κουστούμια της ενδυματολόγου, Ντένης Βαχλιώτη συνθέτουν ένα ανώτερης αισθητικής θέαμα. Στην πρεμιέρα της παράστασης, το «παρών» έδωσαν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο που τίμησαν τον θίασο με την παρουσία τους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κατερίνα Λέχου που εντυπωσίασε με την στιλιστική της επιλογή. Η Κατερίνα Λέχου επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μάξι φόρεμα με φολκλόρ κεντήματα.

To μάξι φόρεμα αποτελεί μια από τις τοπ τάσεις της χειμερινής σεζόν. Η ηθοποιός το συνδύασε με κόκκινα, βελούδινα ankle boots και κόκκινο πανωφόρι. Μετά το τέλος της παράστασης η ηθοποιός πόζαρε με τον Γρηγόρη Βαλτινό και τη Ναταλία Δραγούμη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δημόσιες εμφανίσεις της γίνονται αντικείμενο στιλιστικής παρατήρησης και κεντρίζουν τα βλέμματα. Η ηθοποιός ξέρει τι ταιριάζει στο σώμα της και το αναδεικνύει με τις επιλογές της. Δείχνει πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις της μόδας και τις υιοθετεί με το δικό της, μοναδικό τρόπο.

 Φωτογραφίες: NDP Photo Agency