Twitter/@mandy_rose
Twitter/@mandy_rose
TO VIRAL THΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτή η γυναίκα βρήκε τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο να χάσει από πάνω της 90 ολόκληρα κιλά


Η εκδίκηση είναι γλυκιά. Όταν γίνεται και μέσω ίντερνετ, πετιμέζι. 

Λατρεύουμε το μαύρο χιούμορ γιατί έχει αυτό το μινιμαλισμό που χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά ένα αστείο. Αυτή η γυναίκα το χρησιμοποίησε πολύ σωστά. Και, φυσικά, αποθεώθηκε Twitter.

Τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, το όνομα αυτής της γυναίκας γράφεται με μεγάλα γράμματα στο βιβλίο των Viral Posts για το 2017. Γιατί; Θα σας εξηγήσουμε αμέσως

Σας έχει τύχει ποτέ να βγείτε με ένα φιάσκο; Eννοούμε έναν τύπο που, τελικά, αποδείχθηκε εντελώς χάλια. Σαν καρπούζι που ενώ φαίνεται κατακόκκινο και λαχταριστό έχει γεύση νερό (μάπα δηλαδή). Καλά το φανταστήκαμε.

Αυτό συνέβη σε μια γυναίκα, αλλά αποφάσισε να μη το αφήσει να περάσει έτσι χωρίς πρώτα να πάρει μια μικρή και πολύ γλυκιά γεύση εκδίκησης. 

Η Miranda ή αλλιώς @Mandy_Rose99 (όπως είναι το όνομά της στο Twitter) μοιράστηκε στο λογαριασμό της μια διπλή φωτογραφία από μια επίσημη έξοδο της (από την ταμπέλα που φαίνεται από πίσω της με τα αρχικά ΦΚΨ εικάζουμε ότι πρόκειται για κάποιο reunion της αδελφότητας στην οποία ήταν όταν σπούδαζε στο πανεπιστήμιο). Στη μία (ή αλλιώς στο «Πριν») φαίνεται αγκαλιά μαζί με τον άντρα που, πιθανώς, τη συνόδευσε εκείνο το βράδυ. Στην ακριβώς διπλανή φωτογραφία (ή αλλιώς το «Μετά») φαίνεται μόνο εκείνη αφού τον έχει κόψει από τη φωτογραφία τους. 

 

 

 «Αφού με αποκάλεσαν αηδιαστική το προηγούμενο βράδυ, κατάφερα να χάσω 90 κιλά (Οι φωτογραφίες του Πριν και του Μετά)», γράφει στο Tweet με το οποίο συνοδεύει τη φωτογραφία της. Και το ποστ της «πήρε φωτιά». 419.000 likes, 57.000 share και άλλες τόσες χιλιάδες comments υποστήριξης, συμπαράστασης και «χειροκροτημάτων» που επευφημούν την Miranda, εξυψώνοντας την για το χιούμορ και την ευφυία της και εκμηδενίζουν με τα χειρότερα σχόλια τον αγενή (τουλάχιστον) και ανάξιο για να είναι συνοδός της, σύντροφό της.

Τι να πεις. Η δύναμη του ίντερνετ.