Φωτογραφία: Getty Images
Φωτογραφία: Getty Images
15|11|2017 16:41
SHARE
ΜΠΛΕΪΚ ΣΕΛΤΟΝ

Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο για το 2017 σύμφωνα με το PEOPLE


Ο νέος «πιο σέξι άνδρας του κόσμου -εν ζωή» είναι διάσημος, αλλά προσγειωμένος και διαθέτει πολλά αποθέματα χιούμορ.

Ψηλός, με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμα μαλλιά, ο σούπερ σταρ της κάντρι μουσικής και κριτής του αμερικανικού The Voice που προβάλλεται από το NBC είναι το νέο μας είδωλο. 

«Θα πρέπει να έχετε ξεμείνει από άντρες» δήλωσε με χιούμορ ο Μπλέικ Σέλτον όταν έμαθε τα νέα. 

Τον διαγωνισμό για τον πιο σέξι άνδρα στον κόσμο, διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό PEOPLE, το οποίο και κάλεσε τον Σέλτον να πάρει το βραβείο του. «Άκουσέ με, θα μετανιώνεις σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου αν δεν δεχθείς αυτό το δώρο και δεν ζήσεις τη στιγμή» του είπε η επί χρόνια σύντροφός του Γκουέν Στεφάνι.

Ο Μπλέικ Σέλτον, προφανώς και αποδέχτηκε το βραβείο χαρούμενος. Πιο πολύ όμως φαίνεται ότι τον ικανοποίησε ότι θα την «έλεγε» στον επίσης κριτή στο ίδιο σόου Ανταμ Λεβίν των Maroon 5, ο οποίος ήταν ο πιο σέξι άνδρας του 2013. 

 

Φωτογραφία: Splashnews
Φωτογραφία: Splashnews

Το τελευταίο άλμπουμ του Σέλτον, Texoma Shore, βρίσκεται το Νο. 1 του Billboard, στα Top Country Albums για αυτή την εβδομάδα.

 

Ο ίδιος, αποδέχθηκε την τιμή, ωστόσο δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι έχει περάσει κάποιες ιδιαίτερα αμήχανες φάσεις στη ζωή του: «Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως παιδί, με μια λέξη. Παχύς», αναφέρει ο σταρ της κάντρι. «Οι άνθρωποι λένε ότι δεν με άλλαξε η επιτυχία. Είμαι παχύς και σήμερα. Αυτή είναι η απόδειξη!».