Apimages
Apimages
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο Ελον Μασκ, ιδρυτής της Tesla, αποκαλύπτει πως χώρισε με την Αμπερ Χερντ


Mετά το πολύκροτο διαζύγιο της από τον Τζόνι Ντεπ, όλοι περίμενεναν πως η ηθοποιός Αμπερ Χερντ θα ξαναπαντρευόταν με τον κροίσο της τεχνολογίας Έλον Μασκ με τον οποίο διατηρούσε δεσμό. Ομως ο χωρισμός τους ξάφνιασε τους πάντες.

Κυκλοφορούσαν πολλές φήμες για τον χωρισμό του ζευγαριού που ήταν μαζί για περίπου ένα χρόνο, αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει κάποια δήλωση για το θέμα.

Μέχρι που ο ιδρυτής της Tesla αποφάσισε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την πρώην σύντροφό του, την οποία γνώρισε το 2013. 

Η σχέση της ηθοποιού με τον δισεκατομμυριούχο πήρε μεγάλες διαστάσεις κυρίως λόγω του πολύκροτου διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ.

Ο Ελον Μασκ, λοιπόν, μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone, όπου φιγουράρει στο επετειακό εξώφυλλό του για τα 50 χρόνια κυκλοφορίας, και αποκάλυψε πως ο χωρισμός του με την πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεπ του προκάλεσε μεγάλο πόνο.

Μάλιστα σημείωσε πως ήταν περισσότερο απόφαση της Αμπερ Χερντ να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Οσο για την αιτία του χωρισμού, ο Ελον Μασκ έκανε λόγο για «κακό timing».

«Τις τελευταίες εβδομάδες βίωσα έντονο συναισθηματικό πόνο και βαθιά λύπη» αποκάλυψε χαρακτηριστικά. 

Σημειώνεται ότι η Αμπερ Χερντ δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για την σχέση της με τον κροίσο της Silicon Valley, όπου σύμφωνα με το περιοδικό Forbes η περιουσία του υπολογίζεται στα 13,4 δισ.

«Αυτός είναι πολυάσχολος και δουλεύει όλη την ώρα. Η Αμπερ θα βρίσκεται σε γυρίσματα για το Aquaman στην Αυστραλία μέχρι τον Οκτώβριο. Δεν είναι σε θέση να κατασταλάξει τώρα μαζί του. Νιώθει ότι η καριέρα της τώρα ξεκινάει» είχε αποκαλύψει τον περασμένο Αύγουστο κάποια πηγή κοντά στο περιβάλλον του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία. 

Η Aμπερ Χερντ χώρισε από τον Τζόνι Ντεπ το 2016, έπειτα από 15 μήνες και μια επεισοδιακή σχέση που κατέληξε στα δικαστήρια. Το διαζύγιό τους επικυρώθηκε νωρίτερα μέσα στο 2017.

Ο Ελον Μασκ έχει πέντε παιδιά και έχει παντρευτεί και χωρίσει τρεις φορές στο παρελθόν, τις δύο από αυτές με τη Βρετανίδα ηθοποιό Ταλούλα Ρίλεϊ.

Διαβάστε επίσης: Το 69χρονο μοντέλο και μητέρα του Ελον Μασκ της Τέσλα έγινε το πρόσωπο της Cover Girl