coolurstyle.com
coolurstyle.com
ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ

Έλενα Γαλύφα: Η επιδραστική fashion blogger που ήταν γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου


Η Ελενα Γαλύφα είναι fashion blogger, στιλίστρια και ένα κορίτσι που από πολύ μικρή ηλικία θέλησε να μυηθεί στον μεγάλο κόσμο της μόδας.

Η καθημερινότητά της, εδώ και αρκετά χρόνια έχει αφιερωθεί στην αναζήτηση νέων δρόμων στις λεωφόρους του στιλ.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους λογαριασμούς των fashion influencers του εξωτερικού: είναι ένας στιλιστικός οδηγός για τις fashionistas, με πάνω από 95.000 followers. Oμως, η επαγγελματική πορεία της Έλενας δεν εξαντλείται μόνο στα βήματά της στο χώρο της μόδας. Για επτά χρόνια η Έλενα Γαλύφα επέλεγε κατά κύριο λόγο το office look στην καθημερινότητά της, καθώς ήταν προσωπική γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Η αγάπη της για την μόδα δεν μπόρεσε να την κρατήσει σε ένα πολιτικό γραφείο και έτσι, άνοιξε τα φτερά της για να ακολουθήσει το όνειρό της και να αφοσιωθεί με μεράκι στη μεγάλη της αδυναμία.

Η μόδα για την Ελένα είναι ένας τρόπος έκφρασης και μαζί με την αδελφή της, Εντζη (που μάλιστα εργαζόταν ως σχεδιάστρια στο Υπουργείο Πολιτισμού, στην 1η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων) δημιούργησαν μαζί το fashion blog Cool ur style.

«Από μικρές αγαπούσαμε τη μόδα, παίζαμε στα δάχτυλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ, οι φίλες μάς συμβουλεύονταν πάντα για το τι να φορέσουν» έχει δηλώσει η Έλενα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

H Eλενα ανήκει πλέον στις πιο επιδραστικές Ελληνίδες fashion bloggers και σταματά να πειραματίζεται με το στιλ της.