Facebook
Facebook
18|11|2017 14:01
SHARE
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΑΞΙΑ

Μπόμπιρας κατέστρεψε καλλυντικά αξίας 1.100 ευρώ σε γνωστό κατάστημα ομορφιάς


Η make up artist Brittney Nelson μπήκε στο κατάστημα Sephora στην πόλη Aγκούστα της Τζώρτζια και αυτό που αντίκρισε θα μπορούσε να πονέσει κάθε beauty lover.

Μέσα από ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο facebook Extraordinary Life MakeUp Artistry έγραψε πως σκιές ματιών της Make Up Forever αξίας 1300 δολαρίων καταστράφηκαν εξαιτίας ενός μικρού παιδιού το περασμένο Σάββατο. Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες που δείχνουν τις κακοποιημένες παλέτες μακιγιάζ, ένα αληθινά θλιβερό θέαμα για τις λάτρεις του make up. Δεκάδες σκιές πολλών διαφορετικών αποχρώσεων και τόνοι κατεστραμμένου προϊόντος καθώς και απογοητευμένα μέλη της ομάδας του καταστήματος είναι ο απολογισμός μιας αθώας αταξίας, αφού το πιο πιθανό είναι πως στα μάτια του μικρού οι σκιές έμοιαζαν με χρώματα ζωγραφικής και τέλειες δαχτυλομπογιές για να βουτήξει τα δαχτυλάκια του και να παίξει. Η καλλιτέχνις του μακιγιάζ ζητάει μέσα από το post από τις μαμάδες να κάνουν τα ψώνια τους χωρίς τα μικρά τους προκειμένου κανείς να μην στεναχωρηθεί και να μην καταστρέφονται ακριβά προϊόντα.

Οι φωτογραφίες μοιράστηκαν και στο Twitter, που το διακωμώδησε με πολλά μικρά gifs πανικόβλητων make up addicts.

 

 

Κάπως έτσι ξέσπασε “διαμάχη” ανάμεσα στους φίλους της σελίδας και το ίντερνετ για το τι θα έπρεπε να γίνεται για να αποφεύγονται τέτοιες ζημιές αλλά και για το τι είναι πιο φρόνιμο να κάνουν οι μανούλες.

Πολλοί κατηγόρησαν την μητέρα που επέτρεψε στο παιδάκι να κάνει άθελα του μια τέτοια σκανταλιά, ενώ άλλες μητέρες έδωσαν τις δικές τους συμβουλές για τις φορές που θέλουν να κάνουν τις αγορές τους και έχουν μαζί τα παιδάκια τους και για το πως να προλάβουν το κακό. Δεν ήταν λίγοι και αυτή που επιτέθηκαν λεκτικά στην make up artist για τα λόγια που θίγουν τις μητέρες και την μητρότητα.