Παντρεύτηκε η Αθηνά Οικονομάκου | 0 bovary.gr
Παντρεύτηκε η Αθηνά Οικονομάκου | 0 bovary.gr
18|11|2017 15:54
SHARE
ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ

Παντρεύτηκε η Αθηνά Οικονομάκου


Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους φαν της Αθηνάς Οικονομάκου σήμερα Σάββατο.

Η ηθοποιός που έχει πολύ καλή σχέση με τα Social Media (aka ανεβάζει φωτογραφίες από τη ζωή της) σήμερα, ανέβασε μια πολύ σημαντική στιγμή. Τον γάμο της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο, στην πόλη όπου μεγάλωσε η ηθοποιός, το Γύθειο.

Μόλις χθες, η Αθηνά Οικονομάκου είχε ανεβάσει στα stories του Instagram, φωτογραφία με τη μητέρα της.

Σήμερα όμως η ηθοποιός που περιμένει το πρώτο της παιδί αποκάλυψε με μία φωτο το γάμο της που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο του Γυθείου. 

Στην τελετή παρευρέθηκαν λίγοι συγγενείς και κάποιοι σενοί φίλοι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μάρτυρες στο γάμο ήταν δύο φίλοι του ζευγαριού.

 

 

Στη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός, βλέπουμε τη βέρα και το μονόπετρό της, μια ανθοδέσμη και φωτογραφίες με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. “THE BIG DAY  #marriage #FilipposAthina #18.11.2017 #foreverandever“ γράφει στη λεζάντα.

 

 

Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες -Τι φόρεσε στο γάμο η Αθηνά Οικονομάκου

Το χθεσινό story Της Αθηνάς Οικονομάκου περιελάμβανε φωτογραφίες της από έξοδο που με όλη την οικογένεια και φίλους. 

Μάλιστα η φωτογραφία με τη μητέρα της συγκέντρωσε χιλιάδες Like και πολλά σχόλια, τόσο για την ομορφιά όσο και για την ομοιότητα των δύο.

 

 

 

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι επιχειρηματίας και έχει έναν μικρότερο αδελφό. Η οικογένειά του διατηρεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου, το Κιβωτός, στον Ορνό.