Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
22|11|2017 21:00
SHARE
MARGOT ROBBIE

H Mαργκό Ρόμπι έκανε μια εμφάνιση που θα σου θυμίσει τον εαυτό σου στα 90's


Η αυστραλιανή ηθοποιός με τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά έκανε μια εμφάνιση που θα σας γυρίσει πίσω στο χρόνο.

Αν ζήσατε την περίοδο της εφηβείας ή των early 20's σας ένδοξα 90's, τότε, σίγουρα, κάπου, σε κάποιο συρτάρι του σπιτιού ή σε κάποιο άλμπουμ, υπάρχουν φωτογραφίες σας με λουκ που σήμερα είναι ανάρπαστα σε όρους street style. 

Το καρό, ο βασιλιάς των prints στα 90's, το ύφασμα που καταφέρνει να συνδυάζει δύο κουλτούρες μαζί, την underground και τη royal, είναι ξανά εδώ. Στη λίστα με τις φετινές τάσεις, το βρίσκουμε είτε στην πιο formal εκδοχή του (όπως το είδαμε σε αυτό το blazer), είτε και στην αυθεντική του εκδοχή που προστάζει σχήματα από μεγάλα τετράγωνα, όπως φορέθηκε, πρόσφατα, από τη Μαργκό Ρόμπι στην εμφάνιση της στο Indie Contenders Roundtable του ετήσιου φεστιβάλ Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου.

Η 27xρονη ηθοποιός που ενσαρκώνει την πρωταθλήτρια του πατινάζ Tonya Harding στην ταινία I,Tonya (στις ελληνικές αίθουσες θα κυκλοφορήσει στις 28/1/2018) έχει το δικό της χαρακτηριστικό στιλ το οποίο «φλερτάρει» πολύ συχνά με προηγούμενες δεκαετίες. 

 

 

Στην πρόσφατή της εμφάνιση επέλεξε ένα outfit ξεκάθαρα εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 90. Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες, φόρεσε ένα μακρύ καρό φόρεμα (επωνυμίας Miu Miu) το οποίο συνδύασε με απλό, λευκό tank top και δερμάτινα μποτάκια με χοντρή σόλα που, όπως έχουμε πει και εδώ, είναι από τα παπούτσια που ξαναφοριούνται με όλα. 

Για να ολοκληρώσει το νοσταλγικό 90's street style look επέλεξε ένα κραγιόν σε καφέ απόχρωση. Αψογη! 

 

 

gettyimages
gettyimages