NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Μαρία Xάνου: Η εντυπωσιακή κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έλαμψε στον «Ράφτη Κυριών»


Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Ράφτης Κυριών» το βράδυ της Τρίτης 21 Νοεμβρίου. 

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του συγγραφέα Ζωρζ Φεντώ, «Ράφτης Κυριών» γραμμένη στα τέλη του 19ου αιώνα ανεβαίνει στo «Από Μηχανής Θέατρο» τη φετινή θεατρική σεζόν, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά.

Το ρόλο του «Μουλινό» υποδύεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Στην παράσταση πρωταγωνιστεί και η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (στο ρόλο της «Πομπινέτ») και του Ταξιάρχη Χάνου, Μαρία Χάνου που κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

Η Μαρία Χάνου ήταν μόλις 11 ετών όταν συμμετείχε στη σειρά του Mega «Οι μάγισσες της Σμύρνης».

Στα 23 της χρόνια πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και ξεχωρίζει στην παράσταση «Ράφτης Κυριών» -έχοντας και άλλες θεατρικές συμμετοχές στο ενεργητικό της-.

Το 2016 σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα είχε μιλήσει για τη σχέση με τους γονείς της αλλά και για το πώς διαχειρίστηκε το γεγονός ότι είναι κόρη ηθοποιών:

«Έχω την πιο τέλεια μαμά του κόσμου. Με ρωτούν συνέχεια αν είναι τόσο εξωστρεφής όσο η Ζουμπουλία. Αυτό το «Ζουμπουλία» το ακούω συνέχεια από τους πάντες. Ακόμη και για μένα δεν λένε «η κόρη της Κωνσταντινίδου», αλλά η κόρη της «Ζουμπουλίας» (...) Έχω πάει σε οκτώ οντισιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δεν με πήραν σε καμία. (...) Δεν το κρύβω, αλλά δεν θα βγω και με την ταμπέλα. Να πάω και τι να πω δηλαδή, «Γεια σας είμαι η κόρη της Κωνσταντινίδου;». Δεν βρίσκω κανένα λόγο. Ξέρω ότι αν το πω θα είμαι σε πλεονεκτική θέση, από τα υπόλοιπα 200 παιδιά που είναι εκεί για να πάρουν μια δουλειά. Θέλω να σταθώ στα δικά μου πόδια, για να τα καταφέρω με την αξία μου».

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στην παράσταση «Ράφτης Κυριών»: 
 

Μετά το τέλος της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης, το βράδυ της Τρίτης 21 Νοεμβρίου, η Μαρία Χάνου πόζαρε με τη μητέρα της στον φωτογραφικό φακό. 

Με τον πατέρα της, Ταξιάρχη Χάνο, μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Πατρίδες» των Ρέππα Παπαθανασίου, -στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ταξιάρχης Χάνος-  το 2012. 

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency