NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «GOOD TIME»

Her style rocks: H Μαριάννα Λάτση σε εμφάνιση που θα συζητηθεί


Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο ηθοποιός Robert Pattinson για την προώθηση της ταινίας «Good Time» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ταινία έκανε την πρώτη της προβολή στην Ελλάδα από την Feelgood Entertainment το βράδυ της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου και το «παρών» έδωσαν συντελεστές της ταινίας και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο: μεταξύ αυτών και η Μαριάννα Λάτση. 

Στην ταινία, μετά από μία πρόχειρα στημένη ληστεία που δεν πετυχαίνει το στόχο της, ο έτοιμος για όλα Κόνι έχει ελάχιστο χρόνο για να σώσει τον αδελφό του Nικ από τη φυλακή. Μέσα σε μία νύχτα ο Κόνι προβαίνει σε πράξεις βίας και πανικού, με φόντο τις φτωχογειτονιές της Νέας Υόρκης. 

Το ανερχόμενο δίδυμο της ανεξάρτητης αμερικανικής κινηματογραφικής σκηνής, οι αδερφοί Safdie επιστρέφουν με μια ταινία που συμμετείχε επίσημα στο 70ο Φεστιβάλ Καννών.

Την παραγωγή της μάλιστα έχουν αναλάβει μεταξύ άλλων ο Τέρι Ντούγκας και ο Πάρις Κασιδόκωστας.

 Η Μαριάννα Λάτση για την εμφάνισή της στην προβολή της ταινίας συνδύασε pearl jeans με την υπογραφή του σχεδιαστή Philipp Plein (αξίας 650 ευρώ), μαύρο leather jacket με διαφάνειες, velvet ankle boots σε μπλε χρώμα και κορμάκι με διαφάνεια.

Η εμφάνισή της συμπληρώθηκε με μεγάλους κρίκους και μαύρη, βελούδινη handbag. 

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency 

To τζιν που επέλεξε η Μαριάννα Λάτση για την εμφάνισή της: 

Δείτε ακόμα την εμφάνιση της Μαριάννας Λάτση στην ορκωμοσία της Εριέττας Κούρκουλου.