Σιντόια Μπράουν: Στα 16 της σκότωσε τον άντρα που την είχε σκλάβα του σεξ και την καταδίκασαν σε ισόβια | 0 bovary.gr
Σιντόια Μπράουν: Στα 16 της σκότωσε τον άντρα που την είχε σκλάβα του σεξ και την καταδίκασαν σε ισόβια | 0 bovary.gr
ΣΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Σιντόια Μπράουν: Στα 16 της σκότωσε τον άντρα που την είχε σκλάβα του σεξ και την καταδίκασαν σε ισόβια


Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί η ιστορία της 29χρονης Σιντόια Μπράουν που βρίσκεται στη φυλακή εδώ και 13 χρόνια καθώς σκότωσε τον άντρα που την είχε για σκλάβα του σεξ. 

Το 2004, η τότε 16χρονη Σιντόια Μπράουν συνελήφθη για τη δολοφονία ενός άντρα στο Τενεσί. Η έφηβη υπήρξε θύμα τράφικινγκ, είχε φύγει από το σπίτι της και ζούσε με έναν 24χρονο άντρα, που ονομαζόταν «Cut-throat» και την κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά, όπως αναφέρει το Associated Press. 

O Cut-throat, την ανάγκαζε να εκδίδεται για χρήματα και κάπως έτσι γνώρισε τον Johnny Allen, έναν 43χρονο κτηματομεσίτη από το Νάσβιλ, ο οποίος την «αγόρασε».

Οπως αναφέρει το Associated Press την πήρε σπίτι του και την έκανε σκλάβα του σεξ.  

Η 16χρονη ένιωθε τρομοκρατημένη και επειδή φοβόταν ότι θα της κάνει κακό βρήκε την ευκαιρία, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια στο δικαστήριο, να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει.

Στη δίκη που έγινε το 2006 η 16χρονη κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε ισόβια. Με βάση την απόφαση, η Σιντόια Μπράουν δεν δικαιούται να κάνει αίτηση αποφυλάκισης υπό όρους μέχρι να γίνει 67 ετών.  

Δείτε το βίντεο:

Σήμερα, 13 χρόνια μετά, η υπόθεση αυτού του κοριτσιού έρχεται ξανά στο προσκήνιο με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ του Νταν Μπίρμαν, απόσπασμα του οποίου προβλήθηκε από το Fox 17, που προβάλλει την ιστορία της. 

Μάλιστα έγινε ευρύτερα γνωστή όταν πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε στο Twitter μία φωτογραφία της από το δικαστήριο μαζί με λεπτομέρειες για την ιστορία της με το hashtag #FreeCyntoiaBrown που έγινε αμέσως viral.

Από τότε αρκετοί διάσημοι, ανάμεσά τους η Κιμ Καρντάσιαν, η Ριάνα και η Κάρα Ντελεβίν έχουν κοινοποιήσει το hashtag για να την στηρίξουν, ζητώντας άμεση απόδοση της δικαιοσύνης.

 

 

The justice system is so backwards!!! This is completely insane #freecyntoiabrown

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις Νοέ 21, 2017, 9:52πμ PST

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Η γυναίκα που φωτογράφιζε καθημερινά τον εαυτό της μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της [εικόνες]