Instagram/iliaspsinakis
Instagram/iliaspsinakis
ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το παράσημο που απένειμε ο Ηλίας Ψινάκης στον Jean Paul Gaultier


Μια ξεχωριστή τιμητική διάκριση είχε χθες ο σχεδιαστής μόδας Jean Paul Gaultier.

Ο Γάλλος σχεδιαστής, ο οποίος τρέφει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας.

Χθες μάλιστα τιμήθηκε από τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη στο Μουσείο Μπενάκη με το παράσημο «Λεγεώνας του Μαραθώνα» για την προσφορά του στην Ελλάδα. 

«Με τον παλιό καλό μου φίλο @jpgaultierofficial, ένα super talented διεθνή καλλιτέχνη, έναν Living Legend, ο οποίος αγαπάει και διαφημίζει την χώρα μας παγκοσμίως εδώ και πολλές δεκαετίες», έγραψε στο Instagram o Ηλίας Ψινάκης ανεβάζοντας βίντεο από την απονομή.  

«Αγαπάει τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και έχει εμπνευστεί πολλές φορές από αυτή. Τα δημιουργήματα του φιλοξενούνται στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου! Τώρα ήρθε στην Ελλάδα για ένα ιερό σκοπό που αφορά τον πολιτισμό μας. Ήρθε αφιλοκερδώς να διοργανώσει με δική του πρωτοβουλία ένα από τα φαντασμαγορικά του Show, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στο εμβληματικό, για την Αθήνα & την Ελλάδα, μουσείο Μπενάκη. Μας έκανε την τιμή να δεχτεί το παράσημο της "Λεγεώνας του Μαραθώνα" σε ελάχιστη ένδειξη σεβασμού μας για ότι έχει προσφέρει στην χώρα μας τόσα χρόνια! Jean Paul thank you for loving Greece & supporting Marathon!» σημείωσε στο μήνυμά του ο Ηλίας Ψινάκης.

(Πατήστε επάνω στο βελάκι που βρίσκεται δεξιά για να δείτε όλα τα βίντεο)

Δείτε εδώ:

O Jean Paul Gaultier βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώνεται από το Μουσείο Μπενάκη την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017. 

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο έργο του Γάλλου σχεδιαστή που θα περιλαμβάνει επίδειξη μόδας με αναφορές στην Ελλάδα και επίσημο δείπνο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Μουσείου. 

Διαβάστε επίσης: Ο Jean Paul Gaultier στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι