Instagram/gwynethpaltrow
Instagram/gwynethpaltrow
27|11|2017 09:45
SHARE
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η τελευταία φωτογραφία της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Instagram μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό


Δύσκολο πράγμα ο χωρισμός και το διαζύγιο. Φανταστείτε όμως (εκτός κι αν ήδη το ζείτε) πόσο αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας όταν στη μέση υπάρχει κι ένα παιδί (που χρειάζεται και τους δύο του γονείς για να μεγαλώσει). 

Ε λοιπόν αυτό δεν ισχύει για τη Γκουίνεθ Πάλτροου.

Παρόλο που με τον πρώην συζυγό της, Κρις Μάρτιν, χώρισαν το 2014 (μετά από 10 χρόνια γάμου) παραμένουν φίλοι και βλέπονται αρκετές φορές μέσα στο μήνα για χάρη των παιδιών τους. Και οι δύο έχουν δηλώσει πως, πλέον, το κάνουν πολύ συνειδητά όλο αυτό και απ' ότι φαίνεται αυτή η επικοινωνία/ συννενόηση/ σύμπραξη/ πείτε το όπως εσείς θέλετε, «δουλεύει». 

Μάλιστα «δουλεύει» τόσο καλά ώστε πρώην και νυν μπορούν να βρίσκονται στο ίδιο σπίτι και τραπέζι χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η τελευταία φωτογραφία της 45χρονη ηθοποιού, που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, που δείχνει τον Κρις Μάρτιν μαζί με τον Μπραντ Φάλτσουκ σε μια (όχι και τόσο) απλή, καθημερινή στιγμή.

Ο τελευταίος είναι ο τηλεοπτικός παραγωγός και νυν σύντροφος της Πάλτροου με τον οποίο είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια περίπου και -φήμες λένε- ότι έχουν αρραβωνιαστεί κρυφά. Κι ενώ αυτό μπορεί να έκανε κάποιους να νιώθουν άβολα, εκείνοι, πρώην και νυν, φαίνεται να μην έχουν κανένα πρόβλημα μεταξύ τους.

«Sunday brunch #modernfamily», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που τους δείχνει να χαμογελούν ο ένας δίπλα στον άλλον καθώς μοιράζονται το πρωινό της Κυριακής (How. Cool. Is. That.). 

 

(Οσο για το προιόν που βλέπετε ανάμεσα τους -επειδή κι εμείς αναρωτηθήκαμε- πρόκειται για μια πραλίνα φουντουκιού από το Ισραήλ). 

Σε συνέντευξη της στο παρελθόν βέβαια, μιλώντας ανοιχτά για την σχέση της με τον Μάρτιν, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μετά το διαζύγιο, έχει δηλώσει ότι και οι δύο συνεχίζουν τις ζωές τους τόσο ξεχωριστά, όσο και μαζί ώστε να μεγαλώνουν τα παιδιά τους Απλ και Μόοουζες, από κοινού. «Είναι στο σπίτι μου σχεδόν κάθε μέρα», έχει πει για την ακρίβεια στο InStyle.  Λογικό είναι κάποιες φορές να πετύχει και τον Μπραντ λοιπόν. 

Αχ, οι σύγχρονες σχέσεις. Τι γλυκά που μπερδεύονται μερικές φορές. 

Διαβάστε επίσης: Βήμα- βήμα το καθημερινό μακιγιάζ της Γκουίνεθ Πάλτροου... από την ίδια