NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΛ ΡΕΒ

Σταθερή μου αξία! Η Νατάσσα Μποφίλιου έλαμψε στην πρεμιέρα του «Μπελ Ρεβ»


Το «όμορφο όνειρο» της Νατάσσας Μποφίλιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και του Θέμη Καραμουρατίδη έκανε πρεμιέρα στο Διογένης studio, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

H μουσική παράσταση των τριών καλλιτεχνών τιτλοφορείται «Mπελ Ρεβ» («Όμορφο όνειρο») και θέλει να ταξιδέψει το αθηναϊκό κοινό σε έναν κόσμο ονειρικό με θεατρική ατμόσφαιρα.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Άγγελος Τριανταφύλλου, ενώ τη σκηνογραφία ο Απόλλων Παπαθεοχάρης. Η Νατάσσα Μποφίλιου γίνεται ηρωίδα ενός φανταστικού κόσμου πλασμένου από λόγια και μουσικές.

Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνονται σε μια μοναδική συνύπαρξη που θέλει να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στα μουσικοθεατρικά δρώμενα της πόλης.

Η ερμηνεύτρια φωτίζει τη σκηνή και ξετυλίγει το ταλέντο της. Η εμφάνισή της έχει κάτι από τον ονειρικό κόσμο για τον οποίο μιλά το «Ομορφο όνειρο».

Η ενδυματολογική της επιλογή, σε μια ακόμα παράσταση είναι στα μέτρα της.

Επέλεξε ψηλόμεση ιβουάρ παντελόνα με πιέτες και την συνόδευσε με crop top με κεντημένη δαντέλα και μακρύ blazer: όλα στην ίδια απόχρωση.

Η σκηνή ήταν όλη δική της.

Με την εκφραστικότητά της, το ταπεραμέντο της και το ερμηνευτικό της εκτόπισμα μάγεψε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε. Νατάσσα Μποφίλιου, Γεράσιμος Ευαγγελάτος και Θέμης Καραμουρατίδης σε μια από τις πιο δυνατές καλλιτεχνικές στιγμές της κοινής τους πορείας. 

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του «Ομορφου ονείρου»: 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency 

Δείτε βίντεο από την πρεμιέρα: