Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP
27|11|2017 16:59
SHARE
ΤΙ ΦΟΡΕΣΕ Η ΜΕΓΚΑΝ

Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι


«Ηξερα από την αρχή ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου».

Με αυτή τη φράση ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε τον ενθουσιασμό του στους δημοσιογράφους, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση για τους αρραβώνες του με την Μέγκαν Μαρκλ από το παλάτι.

Στην πρώτη επίσημη φωτογραφία τους, η Μέγκαν Μαρκλ επιδεικνύει το δαχτυλίδι αρραβώνα, που έχει φτιαχτεί από δύο διαμάντια κοσμημάτων της πριγκίπισσας. 

Για τη φωτογράφιση του αρραβώνα, η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ένα λευκό παλτό  Line the Label και ένα φόρεμα PAROSH, ενώ συμπλήρωσε την εμφάνιση με μπεζ τακούνια στιλέτο που δένουν στον αστράγαλο. 

Το ζευγάρι αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις γύρω από την πρόταση γάμου «όλα αυτά θα τα μάθετε αργότερα», είπε ο Χάρι, ο οποίος φαινόταν λίγο νευρικός αλλά χαρούμενος, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ του χάιδευε το χέρι με αγαπη.

Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι θα εμφανιστεί μαζί για πρώτη φορά στην εθνική βρετανική τηλεόραση απόψε το βράδυ για να μιλήσει αναλυτικά για τη 16 μηνών σχέση του. 

Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP

Η ανακοίνωση των γονιών της Μέγκαν Μαρκλ

«Ειμαστε απίστευτα χαρούμενοι για την Μέγκαν και τον Χάρι. Η κόρη μας ήταν πάντα ένα ευγενικό και αγαπητό πρόσωπο. Το να την βλέπουμε να ενώνεται με τον Χάρι ο οποίος μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εκείνη, είναι για εμάς τους γονείς μεγάλη ευτυχία. Τους ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη ευτυχία».

Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP

Η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου

Στην ανακοίνωσή του το βασιλικό ζευγάρι, παππούδες του πρίγκιπα Χάρι αναφέρουν ότι είναι ευτυχείς για το ζευγάρι και τους εύχονται κάθε ευτυχία. 

Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP

Η ανακοίνωση του Γούλιαμ και της Κέιτ

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τον Χάρι και την Μέγκαν. Ηταν υπέροχη η γνωριμία με την Μέγκαν και είναι υπέροχο να βλέπουμε πόσο ευτυχισμένοι είναι και οι δυο μαζί».