Splashnews.com
Splashnews.com
28|11|2017 09:33
SHARE
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ

Η Νικόλ Κίντμαν φόρεσε ένα αστραφτερό φόρεμα κι έκανε μια από τις πιο αποκαλυπτικές της εμφανίσεις


Τα Gotham Awards πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ και μια από τις εμφανίσεις που έκαναν τα φλας των φωτογράφων να λάμψουν ακόμα περισσότερο ήταν αυτή της Νικόλ Κίντμαν.

 Βρισκόμαστε δύο εβδομάδες πριν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τις Χρυσές Σφαίρες (τον προάγγελο των Οσκαρ δηλαδή) και χτες το βράδυ, στη Νέα Υόρκη, τα Βραβεία Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Gotham «άνοιξαν» τη σεζόν. 

Μια πιο λαμπερές παρουσίες της βραδιάς ήταν η Νικόλ Κιντμαν η οποία, μάλιστα, απέσπασε το Τιμητικό Βραβείο για τη συνεισφορά της στον κινηματογράφο από το 1989 που έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη. Προκάτοχοι του τιμητικού βραβείου έχουν υπάρξει, μεταξύ άλλων, η Τίλντα Σουίντον και η Ελεν Μίρεν. Μαζί της ήταν και η στενή της φίλη  και συμπρωταγωνίστρια στη σειρά Big Little Lies, Ριζ Γουίδερσπουν. 

Κι ενώ η 50χρονη ηθοποιός, μας έχει συνηθίσει σε μακριές τουαλέτες που αγκαλιάζουν την ψηλόλιγνη σιλουέτα της, για την εμφάνισή της σε αυτά τα βραβεία, επέλεξε ένα ασημί υπέρλαμπρο φόρεμα του οίκου Altuzarra με πούλιες και παγιέτες ραμμένο σε μια αρκετά τολμηρή- για τα δεδομένα της- γραμμή. Σε midi μήκος, με κρόσσια στο τελείωμα, βαθύ ντεκολτέ και ένα σκίσιμο που σταματούσε ψηλά στον μηρό, αναδεικνύοντας τα γυμνασσμένα πόδια της σε κάθε της βήμα. 

Τη ροκ και θηλυκή εμφάνιση συνδύασε με μαύρα πέδιλα της επωνυμίας Chloe Gosselin. 

Εκθαμβωτική! Κάνε scroll down για να δεις λεπτομερώς την εμφάνισή της (και το πάρα πολύ αστείο/ απορημένο/ελαφρώς επικριτικό βλέμμα της κυρίας που βρίσκεται από πίσω της!).

splashnews.com
splashnews.com