H παταγώδης αποτυχία της Μέγκαν Μαρκλ σε κουίζ για τη Μεγάλη Βρετανία | 0 bovary.gr
H παταγώδης αποτυχία της Μέγκαν Μαρκλ σε κουίζ για τη Μεγάλη Βρετανία | 0 bovary.gr
30|11|2017 11:40
SHARE
ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΤΙΠΟΤΑ

H παταγώδης αποτυχία της Μέγκαν Μαρκλ σε κουίζ για τη Μεγάλη Βρετανία


Από την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, η καθημερινότητα στην Αγγλία έχει πλέον σκεπαστεί με ένα ροζ βασιλικό πέπλο.

Εγκυρες εφημερίδες, ηλεκτρονικός τύπος και ταμπλόιντ, κάνουν φύλλο και φτερό το παρελθόν της ηθοποιού, ανασύροντας από το ντουλάπι με τους σκελετούς κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια.

Και μπορεί η 36χρονη Μέγκαν, να παραιτήθηκε από την σειρά Suits στην οποία συμμετείχε για να μπορεί να αφοσιωθεί στα καθήκοντα του παλατιού, ωστόσο αυτό το βίντεο διαμαντάκι της βρετανικής τηλεόρασης, γυρίστηκε με αφορμή την πρεμιέρα πέρυσι της νέας σεζόν του Suits.

Με το φλεγματικό τους χιούμορ και μια δόση ελαφράς ειρωνίας οι Βρετανοί έφεραν και πάλι στη δημοσιότητα το βίντεο -που έγινε ήδη viral- με τη Μέγκαν να παίρνει σχεδόν 0 για τις γνώσεις της όσον αφορά τη Γηραιά Αλβιώνα.

Το κουίζ περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με το εθνικό ζώο της Αγγλίας και της Σκωτίας, αν τα "Happy Bottom" και "Sandy Balls" είναι πραγματικές περιοχές αλλά και τι σημαίνει ο όρος costumes στα αγγλικά.


Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο με το κουίζ στο οποίο η Μέγκαν Μαρκλ παραδέχεται ότι απέτυχε παταγωδώς: