Apimages
Apimages
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ

Ο χωρισμός με την Μαράια Κάρεϊ θα του κοστίσει ακριβά -Ορίστηκε διατροφή 10 εκατ. δολαρίων


Πού να το περίμενε ο δισεκατομμυριούχος πρώην αρραβωνιαστικός της Μαράια Κάρεϊ, Τζέιμς Πάκερ, πως η 10 μηνών σχέση του με την τραγουδίστρια θα του κόστιζε 8 με 10 εκατομμύρια δολάρια. 

Ο χωρισμός σημειώθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Εκείνη βρισκόταν μαζί του στην χώρα μας για διακοπές όταν της ζητήθηκε να αποχωρήσει από το γιοτ του μεγιστάνα και να επιστρέψει στο σπίτι της, αφήνοντάς την έκπληκτη. 

Εκείνος επιμένει ότι τη χώρισε για τις σπατάλες και τα τερτίπια της ως ντίβα που κούρασαν τόσο τον ίδιο όσο και την μητέρα του. Εκείνη αναφέρει πως ο 50χρονος Αυστραλός «έκανε κάτι πολύ κακό» στην βοηθό της.

Οπως και να έχει οι δυο τους έμειναν αρραβωνιασμένοι από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2016 και δεν πρόλαβαν να παντρευτούν.

Παρόλα αυτά η διάσημη ποπ σταρ θεώρησε για κάποιους λόγους τον εαυτό της αδικημένο, και του ζητούσε 50 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση.

Δείτε τι είχε δηλώσει στην εκπομπή της Ελεν Ντε Τζενέρις:

Τελικά το ζευγάρι κατέληξε σε «φιλικό διακανονισμό» και η 48χρονη τραγουδίστρια θα του πάρει 8 με 10 εκατομμύρια δολάρια και θα κρατήσει το πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι που της έδωσε για την πρόταση γάμου.

Μάλιστα σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο το δαχτυλίδι αυτό κοστίζει πάνω από 9 εκατομμυρία δολάρια. 

Η Μαράια Κάρεϊ νιώθει ιδιαίτερα αδικημένη από την σχέση αυτή και ισχυρίζεται πως κατά την διάρκεια του αρραβώνα της χρειάστηκε να αλλάξει τη ζωή της και να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να είναι μαζί με τον Τζέιμς Πάκερ.

Επιιπλέον τον θεωρεί υπεύθυνο για την ματαίωση της περιοδείας της πέρυσι το καλοκαίρι καθώς το περιστατικό που έγινε μεταξύ του Πάκερ και της βοηθού της, την ανάγκασε να διακόψει τα πάντα και να χάσει πολλά χρήματα.

Διαβάστε επίσης: Η εμφάνιση της Μαράια Κάρει που έλαβε τα χειρότερα σχόλια [βίντεο]